Nektek mennyire fájt a tragus piercing?
Figyelt kérdés
Mennyi volt a gyógyulási idő, és csinálják még valahol belövéssel vagy már mindenhol szúrják?
A szúrás mennyivel fáj jobban a lövésnél?
(bocsi, hogy ennyi "amatőr" kérdéseket teszek fel:D Csináltattam már fülbelövést.Alulra a fülcimpámba hármat, és az egyik oldalra helix/rim piercinget tetettem. A rim egyáltalán nem fájt, de azt nem szúrták, hanem lőtték.Viszont úgy hallottam, hogy most már csak szúrják, és ezért is a sok kérdés:D )
2013. szept. 30. 20:52
1/3 anonim válasza:
A fülporc pieringeket szúrni kell, mert a lövés nagyon roncsolja a porcot, így azt ajánlom neked, hogy inkább szúrasd. Az sem fáj jobban, ugyanúgy egy pillanat a szúrás, ha ügyes a piercer:)
2/3 anonim válasza:
A tragushoz a szúrást javaslom mindenképpen!
Nekem nem fájt, csak nem kellemes érzés, feszít, utána ég egy kicsit. De gyorsan megvan. Utána úgy két hétig volt érzékeny, de nem mondanám olyan fájdalmasnak.
3/3 anonim válasza:
ugyanugy aztmondom hogy szúrasd mindenképp... én az 5. napon már simán benyomtam a fülhallgatómat olyan hamar begyógyult(: inkább kellemetlen szúrásnál is meg utána első pár napba de ugye az minden testrészen várható pc után(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!