Vérzik az industrial piercingem. Ez normális?
Figyelt kérdés
2 napja csináltattam, napi négyszer fertőtlenítgetem is, utána bekenem tetránnal. De most veszem észre, hogy az alvadt vér már a fülcimpámon fityeg :S El fog múlni? Hallottam olyat is, hogy forgatni kell, nehogy beragadjon, de olyat is, hogy nehogy mozgassam, mert feltépem a sebet. Ez lehet attól?2013. okt. 6. 01:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen...
Én is forgattam, nekem is vérzett, és így három hónap után is levedzik, mondjuk én rendszeresen bele is akadok az enyémbe...
De gondolj bele...ott tulajdonképpen egy seb van neked, és a szervezeted így próbálja megtisztítani a vérzéssel...Amúgy óvatosan forgasd, de ne nagyon húzgáld, mert akkor jobban sérül...legalábbis nálam ez bevált, de nem tudom...
2/2 anonim válasza:
Egyáltalán ne forgasd, mert azzal csak újra felszakítod a sebet. Kezeld, de próbáld meg a lehető legkevésbé piszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!