Fiuk! Mit szerettek jobban ha egy lany festi a kormet vagy ha nem? Es milyen szineket szeretek?
Figyelt kérdés
Pls rakjatok sorrba hogy nektek melyik szin tetszik a legjobban. Es kerlek kort es neme is irj! Koszi mindenkinek :) es menni fog a zold kez
1. Piros
2. Fekete
3. Pinkes arnyalatok
4. Nude szinek(halvany rozsaszinek, puder szinek)
5. Nagyon szines(kek/zold/sarga)
6. Koromlakk nelkul
2013. szept. 21. 20:00
1/6 anonim válasza:
nekem bejön ha festi a körmét egy lány, pont abban a sorrendben amit felsoroltál :)
19/F
2/6 anonim válasza:
Én a festettre szavazok...
színsorrend... 1 2 5
de amúgy nem a szín fontos... "passzoljon az összképbe"
(21/F)
3/6 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekel, ne legyenek boszorkánykarmai, de ennyi. Felőlem lehet hupilila, vagy metálszínű is.
4/6 anonim válasza:
Csak akkor, ha elég hosszú. Ha rövid, akkor inkább ne!
1. piros (sötét árnyalatok)
2. nude
3. pinkes
5/6 anonim válasza:
Engem csak akkor zavar, ha nem passzol az összképbe.
20/F
6/6 anonim válasza:
Én nem szeretem ha mindig festi,de azt sem ha soha.Jó a változatosság,alkalmakra viszont szebb ha kifesti.A színt rábízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!