Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti a ruháitokhoz lakkoztok...

Ti a ruháitokhoz lakkoztok (és gyakran váltogatjátok a színeket), vagy csak úgy amilyen színhez kedvetek van?

Figyelt kérdés

2012. szept. 12. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Hétköznapokon amihez kedvem van, de ha pl hivatalos helyre vagyok hívva (pl.esküvő) akkor a ruhához természetesen.
2012. szept. 12. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak úgy amihez kedvem van. Mondjuk legtöbbször úgyis fekete felső és farmer van rajtam, ahhoz meg minden megy. Hetente szoktam kb. átlakkozni, akkor is csak mert nő le. Lepattogni vagy kopni sosem szokott, pedig általában 3x mosogatok egy nap.
2012. szept. 12. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ruhához szoktam, bár nekem nem nehéz, mert minden ruhám fekete.:D
2012. szept. 12. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Legtöbbször természetes színekkel festem ki (nude, barack, barna), szóval nagyon nem váltogatom :) Ezek a színek vannak a ruhatáramban is, nagyon nem ütnek el, szóval hagyom őket :) Ha meg élénkebb színű a körmöm és kitaláltam egy ruhaszettet, amihez nem menne, inkább a lakkot szedem le.
2012. szept. 12. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!