Valamilyen rendszer szerint váltogatjátok a kajaféléket a hozzátáplált 1 év alatti babáitoknál?
Gondolok itt arra, hogy pl.minden pénteken spenót, vagy kedd, csüt.répás kaja..stb.
Sokszor bajban vagyok, hogy mit is adjak neki(leginkább főzök, mert így sokkal olcsóbb)Már elég unalmas a repertoár, pedig ha belegondolok sokfélét kap, mégis olyan egyhangú pl.a krumpli miatt.Az ebédnél csak az uzsit nehezebb kitalálni(alma, banán, barack, szilva)-elég behatárolt ez a téli választék.
Nálunk külön olyan rendszer nincs, amiről írtál. Én a piacon szoktam a választék alapján kitalálni, vagy kismama magazinokból keresek ötleteket. De néha végignézem a bébiételválasztékot is (amúgy nem igazán eszünk ilyet, mert szerintem is olcsóbb és jobb a saját főztöm), de ötleteket jó ezekből meríteni a variáláshoz.
Krumpli helyett amúgy én is szoktam rizst vagy kukoricadarát adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!