Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Váltogatjátok a tejpépet?

Váltogatjátok a tejpépet?

Figyelt kérdés
Most fogom elkezdeni babámnak adni és nem tudom , hogy adjam amíg el nem fogy, vagy megunhatja s legalább kettőt adjak felváltva? Egyik nap ilyen, másik nap olyan? Vagy nem unhatja meg azt az egyet sem 5 nap alatt?
2011. jún. 20. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 9 hónaposan adtm először, akkor felírtamma HA pépet, majd később azt vettem ami akciós volt, márkától függetlenül de a lányom nem volt egy nagy tejpépimádó

(én viszont nagyon szeretem)

Ált reggelire adtam/próbáltam adni minden másnap, hol több, hol kevesebb sikerrel.

2011. jún. 20. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
az én fiam 6 hónapja eszi mindennap a vaniliásat, nem unja. Gyümölcsöt szoktam beletenni, banán, alma stb, azzal lehet ízesíteni, de volt, hogy hetekig nem raktam bele (mert külön ette) és a sima tejpéppel sem volt baja. Szerintem nem kell váltogatnod.
2011. jún. 20. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
én többfélét használok, de nem úgy hogy minden nap mást adok, hanem pár napig pl gabonás gyümölcsös tejpép, aztán vaniliás tejberízspép, ebbe szoktam esetleg valamilyen gyümit tenni, és vettem már sima tejpépet azt is lehet gyümivel feldobni.
2011. jún. 20. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom sem unja, ha folyamatosan kapja.Most fogyott el egy dobozzal.Babydream kekszes tejpép.Imádja!

Előtte a Nestlé banános tejpép meg a babylove tejbedarapép repült a kukába, párszor megette de ennyi.

Amúgy 3 hétnél tovább ezt sem szabad nyitottan őrizgetni, mert tápszer van benne és azt sem lehet 3 hétnél tovább tárolni, mivel tej alapú.De nálunk ez a kekszes másfél hét alatt elfogyott.

Gyümivel nem szoktam feldobni de majd kipróbálom azt is!

6 hós lesz a lánykám elsején

2011. jún. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!