Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kékes szemű, szőke hajú...

Kékes szemű, szőke hajú lányok, milyen színeket használtok a sminkben?

Figyelt kérdés
Piszkos kék szemem van, nem az a szép tiszta kék, hanem kicsit szürkés vagy zöldes. Szőke félhosszú hajam van. Utoljára középsuliban sminkeltem, de akkor nagyon rosszul, meg is szóltak érte abba is hagytam. Azóta eltelt sok-sok éve. Szeretnék valami szép sminket viselni időnként, de fogalmam sincs mi állna jól. Szájfényt kaptam, még az esküvőmre vette a kozmetikus, azt mondta ez a szín én vagyok, és igaza van, mert nagyon jól áll. Így már csak az a kérdés a szememre milyen színeket és hogyan használhatok?
2012. okt. 15. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
én kéket szoktam, eleve mindenben nekem a kék áll a legjobban (ruhában is) A szemedet elég ha kihúzod a hétköznapokra ez lehet fekete vagy sötét kék is. Én inkább sötét kékkel szoktam. Ha nem megy elsőre ne add fel, gyakorold sokat. Húzz egy valamilyen vonalat és fültisztító pálcikával korrigáld. A lényeg hogy jól a szempilláid tövébe húzd mert az gáz amikor a pillák és a csík között látszik a bőröd.
2012. okt. 15. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy sima fehér szemhéjpúdert használok (plusz, ha kedvem van hozzá, kihúzom felül a szemhéjam ceruzával, vagy tussal), vagy ezüstöt használok, ezt is tussal, vagy anélkül.

Egyébként a legfontosabb az arc ápoltsága. Én régebben csak a szememet sminkeltem, arcommal nem csináltam semmit. Pár hónapja viszont használok púdert, pirosítót, korrektort a szemkarikáimhoz és a különbség valami eszméletlen. Most beújítottam egy BB krémmel is, még jobb.

Komolyan, ehhez egy szempillaspirál és tündököl az arc.

22L

2012. okt. 15. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:

A kék szem a kék szemfestékben elveszik. A szürke, lila, és földszínektől inkább világít a kék szem. A kicsit szürkésüzöldes szemedhez még szerintem talál valami szép zöld is, pl. egy ilyen smink, mint a videón:

[link]

2012. okt. 15. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt találsz egy csomó tippet:

[link]

2012. okt. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!