Piros/vörös/fekete körömlakkok. Szerintetek is csak prostik viselnek ilyen színeket?
a feketét nem igazán szeretem de a pirosat és a vöröset igen és nem vagyok prosti de még csak a pasijaimat sem váltogatom:D 1 van már évek óta és hűséges vagyok hozzá
a barátod ilyen sok prostit ismer hogy tudja azok milyen lakkot használnak?
a kettőnek köze sincs egymáshoz
A pasid kissé maradi! :D
A fekete rockeres, a vörös pedig nőstényes.
Egyik sem k.vás.
Nyugodtan hordd, és ne hagyd, hogy bárki megmondja, mit tegyél. Egy olyan pasin meg el kellene gondolkodni, aki még csak a "barátod", de már meg akarja mondani, mit csinálhatsz, vagy mit nem. Nekem is ezt csinálta a párom, mikor még csak jártunk, aztán felvilágosítottam, hogy jobb lesz, ha hozzászokik, hogy sminkelem magam, meg festem a körmöm, mert ez hozzám tartozik. :D Mára már elfogadta, mert nem volt más választása :D
Basszus akkor prosti vagyok? o.O 4 éve vagyok együtt a barátommal, nem csaltam meg, úgy hogy nem hiszem :D
Hordom mind a 3-at, bár a feketét ritkábban. Ezek mindig divatosak lesznek szerintem. De az tény hogy többféleképpen lehet hordani.
Ez pl. szép szerintem: [link]
Ez pedig az ami "rizikósabb" [link]
De milyen világ lenne ha a körmöm döntené el hogy mi a szakmám? :D
Mindhárom szín volt már a körmömön, és egyszer sem striheltem még az utcán, vagy fogadtam el anyagi juttatást szexuális szolgáltatásokért. Úgyhogy egy határozott nem a válaszom. :D
Amúgy a legtöbb pasi utálja a vörös, fekete, lila stb hosszú körmöket. Az mondjuk kicsit tényleg vampos meg sokszor közönséges is tud lenni, de ettől még mindig nem prostis.
akkor én már 5 éve űzöm eme ipar a barátod álláspontja szerint XD általában ezeket a színeket használom, de gyakrabban használok feketét, mint pirosat. most piros a körmöm és nem érzem azt, hogy prostis lennék.
mindent lehet ízlésesen és prolisan viselni.
nem attól lesz valaki prosti, hogy milyen színű a körme...
tartós kapcsolatban élek már egy jó ideje, de még egyszer nem szólt meg a barátom azért, mert milyen színűre van kifestve a körmöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!