Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki a kedvenc magyar sminkes...

Ki a kedvenc magyar sminkes youtube gurusotok?

Figyelt kérdés
nekem nojkoblog :)

2013. aug. 30. 20:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
18%

Móni videóiban az az egyedi, hogy hosszú és igényesen kifejtett. Ő egy nyugodt, kiegyensúlyozott lány és okos is.

Szeretem.

http://www.youtube.com/watch?v=aAlqCCRQ-B0

2014. jan. 12. 00:30
 22/29 anonim ***** válasza:
80%

Nekem TheVeryStyle Szandra a kedvencem, mert nagyon okos és igényes nő, jól be tudja mutatni a termékeit, tetszik a stílusa, és nem játssza meg magát a videókban, mint ahogy egyesek teszik, biztos vagyok benne, hogy élőben is ugyanígy viselkedik. Szívesen találkoznék vele. :)

Aztán persze vannak többen is, akiket nézek és szeretek, pl Ehssty, ő nagyon talpraesett és humoros; Bebita Bonita, mert sminkelésben nagyon tehetséges és szinte már profi. FollowAnna számomra Ehssty egy fiatalabb kiadása, őt is nagyon szeretem, és ő élőben is úgy viselkedik, mint a videóiban. Negiluy egy számomra új gyöngyszem, nagyon szerény és kedves lány, nagyon jó a blogja, és szerintem nagyobb ismertséget érdemelne. Aztán ott van még Rami, aki inkább a kreativitásáról híres, persze kap hideget-meleget, de én szeretem és ki is próbáltam az ötleteit. A pillangó világás csaj is egész jól sminkel, meg most van egy új lány azt hiszem beauty maniac a csatornája, ő is szimpatikus nekem, hiába kap most rengeteg bántást, de jó úton halad, benne is látok kreativitást, idővel biztos fejlődni fog. Amúgy megtaláltam Krémmánián az ő profilját, és nagyon jó véleményeket ír, meg igényesen blogol is, csak kicsit passzív mostanában, mert ő tényleg egy elfoglalt ember, talán mind közül neki van a legkevesebb ideje erre, mégis csinálja. Szerintem azért nem lehet elítélni egyiküket sem, mert kezdők és mondjuk nincs meg a hipermodern felszerelésük a videózáshoz. Meg szerintem nem csak a modell szépségű és alkatú lányok adhatnak szépségtippeket.

Akiket viszont nem tudok annyira elviselni, az a Miamay csaj, nem tudom, nekem az jön át, hogy megjátssza magát, és mondjuk ha élőben találkoznék vele, nem tudnám elképzelni, hogy ugyanúgy viselkedjen mint egy videóban. Na meg ugye blogja is van, viszont szerintem itt alapelvárás a helyesírás, amiben neki jócskán fejlődnie kellene. A másik pedig Móni, akinek vannak jó és rossz benyomásai felém. Jól megszerkeszti a videóit, bár jogos, hogy lehetnének rövidebbek is. Jól sminkel, de nem tud újat mutatni, folyamatosan ugyanazokat a tusvonalas sminkeket nyomatja valamilyen szemhéjpúderrel tarkítva, de ennyi. Az arcvonásai sem túl jók szépségvloggerként, a szemöldöke és a szájtartása is zavaró lehet.

A gabifrizuáis kiscsajt meg a Laura nevű barátnőjét pedig csak ilyen 12-3 évesek nézik, amúgy semmi közük a sminkeléshez vagy a szépségápoláshoz.

Van a Breakfast at Fruh csatorna Fruzsinája, na ő szép lány és tehetséges is, de szerintem szintén megjátssza magát és egy kicsit el van szállva, a blogja kinézetre szuper, jó teszteket ír, jók az outfit posztjai, de ennyi.

A szilvaleszilvuple csaj szerintem kicsit szétszórt, de olvastam már valahol, hogy "leszőkeri***cozták", ami nem hiszem, hogy így van, mert alapból szimpatikus lány, csak lehetne kicsit összeszedettebb is.

Nekem ennyi róluk a véleményem. Többeket is nézek, de ők nekem olyan semlegesek, a most említettek fogtak meg úgy igazán.

2014. jún. 24. 15:24
 23/29 anonim ***** válasza:
48%
mindegyik csak egy kis p*csa aki nagyon okosnak hiszi magát h ő másoknak elvileg tanácsokat ad
2014. júl. 10. 15:31
 24/29 anonim válasza:
0%
én úgy gondolom,hogy az olyanok akik nem youtube guruk és semmi tapasztalatuk nincs, hogy mit hogyan kell csinálni, felépíteni, annak nincsen joga ilyeneket írni olyas valakiről, aki többet letett már az asztalra, mint te pl kedves 2. kommentelő. majd ha jobbat tudsz csinálni vagy csak megpróbálod és több ezer követőd ne adj Isten lesz 50 akkor kezet fogok veled ;) szerintem a Móni tehetséges és szívvel-lélekkel megtesz mindent a követőiért úgy, mint az Eszti, Fruzsi, Gabi és még sokan mások szintúgy...
2014. júl. 21. 21:31
 25/29 anonim ***** válasza:
57%

Én legelőször Ehhsty videóit kezdtem el nézni, és neki a legjobb. Semmi kivetni való nincs bennük. Tökéletesek.

Ennek pont az ellentéte Móniszépségvilága, ami nagyon idegesítő számomra. A csaj rengeteg cuccot vásárol, látszik,hogy annyi pénze van, hogy nincs mit csináljon vele, így azzal dicsekszik, hogy mire költi el a pénzét a különböző üzletekben, meg internetes szájtokon. Sajnálom, de ez a véleményem. Ehssty videói viszont mindig tetszenek, mert természetes, aranyos, nem nagyképű, nem kérkedik azzal és dicsekszik amije van. Móni nem az, hogy nem szép, csak azzal az erőltetett mosollyal, vagy szájbiggyesztéssel rettentő arcot tud vágni. Ha normálisan mosolyogna, akkor igen, és ne lenne ennyire mesterkélt.

Ehssty videói nagyrészt nagyon jó hangulatúak, mosolygósak, gyorsan elrepülnek. Sokat megnéztem mind a két lány videóiból, de Móniét inkább hanyagolom, mert csak kiakaszt és elveszi minden életkedvemet.

Hajrá Esztiiii, bár ez nem egy verseny :)

2014. aug. 29. 12:08
 26/29 anonim ***** válasza:
16%
Most nem azért, de nem értem miért "bántjátok" Mónit. Más stílusa van, mint a többi gurunak, de engem pont ezzel fogott meg. Nem értem miből gondolod, hogy kérkedik azokkal a cuccokkal, amit vesz/kap. A haul videó lényege, hogy bemutassa azokat. Persze ő is elkövet rendkívül nagy bakikat (pl. nem mindig öltözik jól a testalkatához), de legalább van önbizalma viselni ezeket a ruhákat és ez számomra többet jelent annál, mint hogy leragadjak ott, hogy épp mennyire szarul áll neki.. Természetesen a véleményed meglehet csak leírtam az enyémet is.
2014. aug. 29. 15:33
 27/29 anonim ***** válasza:
41%

Én nem bántottam Mónit. Szerintem ha ugyanezt neki megírnám nem nagyon érdekelné, félvárról venné, és jól is teszi. Nem kell mindenki véleményére hatni.

Nekem csak nagyon nem szimpatikus a csaj, idétlennek tartom, nem áll jól neki az amit csinál. Ezért nem is iratkozom fel a csatornájára, de mivel nézem Ehssty videóit, ezért a YT-n néha belebotlok és azzal már fel is forrt az agyvizem :)) Szerencsére nem ez a legnagyobb probléma az életemben, csak szimplán zavar, és örülök, hogy nem csak engem :)

2014. aug. 29. 15:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Én például Ehssty-t nem szeretem, számomra egyáltalán nem vicces és nem poénos, borzasztóan erőltetett és süt a nagyképűség és önteltség a videóiból. Nekem Very Style Szandi a kedvencem, kedves, visszafogott, szimpatikus egy nő. Kedvelem még DjKatyBeauty-t is, aki szintén az "idősebb" bloggerek táborát erősíti, de talán pont ezért is szeretem, mert nem akar másnak látszani, mint aki.
2015. jún. 18. 20:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Nóriról a 2013-08-30 21:03-as kommentelő mindent leírt, teljesen egyetértek vele. Nekem a beauty vlogolóknál a legfontosabb, hogy ne irritáljon, ahogyan beszél és gesztikulál különben nem tudom nézni. Egyszerűen nem megy. Ez alapján én 3-at követek rendszeresen: Breakfast at Fruh (fantasztikus mosolygós göndör hajú lányka, remek tippekkel), AvianaRahl (nagyon intelligens csaj, szupi sminekek), EhsstySmink (humoros vidám lány, klassz sminkek). Külföldi: Jaclyn Hill.
2015. júl. 5. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!