Ki a kedvenc magyar sminkes youtube gurusotok?
Figyelt kérdés
nekem nojkoblog :)2013. aug. 30. 20:42
11/29 A kérdező kommentje:
#8 te külföldiek közül kiket nézel?
2013. aug. 30. 21:13
12/29 anonim válasza:
Nekem is az Ehssty smink a kedvencem. Hihetetlen aranyos, ügyes lány!:)
Móni szépség világa, pedig pont olyan, mintha én nulla tudással fognám és elkezdenék videózni. Borzalmas. :D
13/29 anonim válasza:
Szerintem ezek a magyarok elég bénák,egyik sem tetszik. :|
Külföldiek közül Carli Bybel és shaanxo a legjobb<3:)
14/29 anonim válasza:
utolsóval egyetértek. nem bírok magyarokat nézni :/
15/29 A kérdező kommentje:
na nezegettem kicsit a Monit.. hat meg kell mondjam h nekem sem szimpatikus.. km hosszuak a videoi, sminkjei borzalmasak.. de van par jo tanacsado vidije.. ^^
2013. aug. 31. 01:43
16/29 anonim válasza:
csak nojkót nézem. külföldiek közül rengeteget. pl. zoella, Tanya Burr, missmollyanne14, velvetgh0st, Emma Pickles, essiebutton és még elég sokat :)
17/29 anonim válasza:
Ehssty - hatalmas arc az a lány, nem megrendezett, erőltetett poénjai vannak, nagyon tehetséges sminkelésben.:)
Külföldiek közül Macbarbie07-et bírom.
18/29 anonim válasza:
Ehssty smink, gabifrizurai, nojkoblog89 altalabn oket szoktam nezni, de neha masoktol is, ill, angolok, amerikaiak videoit is szoktam nezni
19/29 anonim válasza:
magyar: EhsstySmink (kedvencmagyar), Theverystlyleblog, Móniszépségvilága, BeautybyBarbara, nojko89, Csipkecske, RoseBallerina96, Bebita Bonita
külföldi: shanxooo, Macbarbie07, Lauren Curtis (ő a kedvenc külföldi), Carli Bybel...és szegény taliajoy18 :c R.I.P
20/29 anonim válasza:
magyarok kozul keves a jo. De ot nezem (neztem), de mostanaban nem csinal videot. http://www.youtube.com/user/kittimakeuplab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!