Tényleg nem áll jól?
Anyu szerint túl fehér a bőröm az ilyen erős rúzsokhoz, páromnak nagyon tetszik, de azért nem akarok idiótát csinálni magamból az ő kedvéért. Szóval mit gondoltok? (ez három különböző rúzs/szájfény)
Szerintem egyik sem áll jól. Nem a bőrszíned miatt, csak egyszerűen nem illik hozzád valahogy.
23L
Hát a színek nem valósághűek a képen, az tuti, de szerintem nagyon rossz az árnyalat, nem passzol hozzád.
Meg viselni se tudod, hülyén tartod a szádat.
És ne vedd sértésnek, de vagy nagyon nem tudsz rúzsozni, és totál elkented, vagy nem annyira szép formájú a szád, hogy ennyire hangsúlyozni kéne. Mint egy kacsa vagy nem tudom, de nem jó.
Bár lehet tényleg csak a képpel van baj. Próbálj normális fényviszonyok között, csinos ruhában, leengedett hajjal csinálni egy képet, úgy lehet jobb lenne. De így nagyon nem.
A párodnak otthonra felkenheted, de utcára, minden napra nagyon ne.
(a szemed viszont szép, inkább azt hangsúlyozd, szerintem a pasidnak az is jó lesz. csak a szemöldöködön finomíts kicsit, lehet amúgy azért sem jó a rúzs, mert túl hangsúlyos a szemöldököd. És elég egy domináns dolog az arcon.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!