Tényleg nem áll jól?

Figyelt kérdés

Anyu szerint túl fehér a bőröm az ilyen erős rúzsokhoz, páromnak nagyon tetszik, de azért nem akarok idiótát csinálni magamból az ő kedvéért. Szóval mit gondoltok? (ez három különböző rúzs/szájfény)

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 28. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az első jól áll, a többi nem nagyon...
2013. aug. 28. 21:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem áll jól. Nem a bőrszíned miatt, csak egyszerűen nem illik hozzád valahogy.

23L

2013. aug. 28. 23:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsit fura, de nem tudok rájönni, miért. Nem a bőrszíneddel van a probléma, az biztos. Bár mondjuk egy fokkal hidegebb árnyalatú piros jobban állna, az is biztos.
2013. aug. 28. 23:33
 14/18 pinkpancser ***** válasza:
Valami szolidabb jobb lenne. És ne ablak háttérrel fotózz, mert úgy a kép se lesz jó.
2013. aug. 29. 09:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát a színek nem valósághűek a képen, az tuti, de szerintem nagyon rossz az árnyalat, nem passzol hozzád.

Meg viselni se tudod, hülyén tartod a szádat.

És ne vedd sértésnek, de vagy nagyon nem tudsz rúzsozni, és totál elkented, vagy nem annyira szép formájú a szád, hogy ennyire hangsúlyozni kéne. Mint egy kacsa vagy nem tudom, de nem jó.

Bár lehet tényleg csak a képpel van baj. Próbálj normális fényviszonyok között, csinos ruhában, leengedett hajjal csinálni egy képet, úgy lehet jobb lenne. De így nagyon nem.

A párodnak otthonra felkenheted, de utcára, minden napra nagyon ne.

(a szemed viszont szép, inkább azt hangsúlyozd, szerintem a pasidnak az is jó lesz. csak a szemöldöködön finomíts kicsit, lehet amúgy azért sem jó a rúzs, mert túl hangsúlyos a szemöldököd. És elég egy domináns dolog az arcon.)

2013. aug. 29. 10:55
 16/18 A kérdező kommentje:
A képek egymás után készültek ilyen gyors letörléssel, szóval lehet hogy az előzőből ott maradt valami ! köszönöm a tanácsokat!
2013. aug. 29. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
nem áll jól.
2013. aug. 29. 15:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem túl fiús a megjelenésed és túl fiatalnak tűnsz az élénk színekhez. Nem azzal van a baj, hogy túl fehér a bőröd, egyszerűen szerintem a stílusodhoz nem illik.
2013. aug. 29. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!