Mi a véleményed a lenőtt géllakról,műkörömről?
Csak szerintem nem esztétikus a lenőtt köröm? Nem arról van szó,amikor már messziről ordít,hogy lenőtt,amikor már négy-öt hetes,hanem ami már nem a legszebb,legfrissebb. Látszik már a körömágy,a természetes köröm,a bőr is már nő fel,szóval ami már egy gyorsabban növő körmű embernél akár egy hét alatt ilyen lesz.
Engem szörnyen zavarna,többek között ezért sincs géllakkom,mert olyan gyakran nincs módom vele se foglalkozni,se körmöshöz járni,amilyen gyakran véleményem szerint igényesen nézne ki.
UI: nem akarok senkit megbántani,ne vegye ezt senki magára,hogy én noname ember mit gondol (én). Pusztán közvélemény kutatást szeretnék.
Kérlek írd le férfi vagy e vagy nő,illetve viselsz e géllakkot/műkörmöt,ha igen,meddig tartod esztétikusnak.
Nekem kb másfél-2 hétig tetszik, onnantól már ronda a lenövés.
Persze nem mindegy, milyen gyorsan nő a köröm. Egyik ismerősömnek már 2 hetesen akkora a lenövése, mint másnak 4 hetesen.
3. Köszi a választ! Remélem S többi is releváns lesz,de hát minden kérdés alatt bejatzsik egy egy troll,akibe a való életben valószínűleg bekefojtjak a hülyeséget,valahol meg ki kell adni.
Egyetértek,szert is próbáltam nem írni hány hetes lenoves,valakinek egy hét után olyan,mint másnak négy hét után.
Bennem mindig felmerül,mikor ilyen lenott körmöt látok,amiből elég sok van,neki vajon tetszik -e úgy? Igényesebbmnek gondolja e még így is,mintha nem lenne rajta semmi?
Semmi, engem aztán nem érdekel, hogy kinek milyen a körme. Valóban nem lehet mindig tökéletes, és soha senkit nem ítélnék meg emiatt.
Mindig kényelmetlenül éreztem magam hosszabb körömmel, ezért soha nem vettem igénybe ilyen szolgáltatásokat.
A körömfestést is kb. 7 éve abbahagytam, mert rengeteg időt vett el a lakkozgatás.
Azt hiszem kicsit pontosabban kellett volna megfogalmazni a kérdést,bár az ui-ban benne van. Nem más megítélése a cél,hanem hogy te mennyire viselnéd el ezt magadon,mi a véleményed,meddig hordható számodra,meddig esztétikus,vagy ha máson látod a lenőtt körmöt,mi a véleményed róla (nem az emberről egyszerűen csak a lenőtt koromtól,neked mennyire esztétikus)
Illetve amit fentebb is kérdeztem,vajon szevv-e még így lenőve is,mintha nem lenne rajta semmi?
Ez csak köröm,nem a személyiség fokmérője.
Mint írtam,én nem tudnám így viselni,engem baromira zavarna,de érdekel,ki hogy látja a dolgot.
Évek óta géllakkom van, saját magamnak készítem. 2,5-3 hetente csinálom, mert annyi időnként bőven elég. Sosem hagyok nagy lenövést, mert magamon rettenetesen zavar, de érdekes módon máson sosem láttam rondának.
Általában nude alapokat használok, azon látszik meg a legkevésbé a lenövés. Egy erős színnel már egy hét után zavar.
Nő, 25 éves
Nem igazából semmi. Mármint semmit nem vált ki belőlem ha látom, hogy valakinek már nem friss a műkörme és látok egy körömágyat.
Nekem nem nő olyan eszeveszett sebességgel ezért havonta járok.
2 hétig tökéletes, a 3 héten azért márt látszik, hogy fent van egy ideje de még szép, 4 héten már valóban nem a legszebb látvány de engem nem zavar és az sem ha ez mást igen :)
Én pontosan tudom, hogy ezerszer szebb így a kezem, még a negyedik héten, lenőtt körömmel is. A saját körmöm elég vékonyka, nagyon hamar betörik, akkor pedig hajlamos vagyok rágni, sőt a bőrömet is tépkedni.
Nem jó szokás, de nem tudtam róla leszokni, a műköröm megoldotta.
34/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!