Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nők! Ti szeretitek a műkörmöket?

Nők! Ti szeretitek a műkörmöket?

Figyelt kérdés
Ha igen gyakran szoktatok csináltatni?

ma 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen is meg nem is.

Ha meg van csinálva, könnyebb vele az élet, mindig szép a kezem, és igényesebbnek érzem magam.

Viszont ez is egy ilyen havi feliratkozáshoz hasonló dolog, nem lehet csak úgy, egy-egy alkalomra felrakatni, aztán vissza a normál állapotba.

A köröm levétele után ahogy lecsiszolják, puhább a köröm, törik is, és érzékenyebb is, csak totál rövid lehet. Meg ronda is, mert a felületébe belecsiszolnak, így mindenképp lakkozni kell.

Mire ez a rész teljesen lenő, az nekem 6 hónap.

Szóval egy jó hosszú elköteleződés, csak olyan életszakaszban rakatnám fel, amikor egy jó két évig rendszeresen megendeghetem magamnak, és eleget van fenn, hogy utána az a 6 hónap szívás megérje.

ma 10:56
 2/8 Metionin ***** válasza:
67%
Igen, nekem sajnos nagyon rossz a sima körmöm, olyanoktól beszakad, hogy pl. benyúlok a táskába. Mindig ilyen volt. Mióta van rajta műköröm vagy erősített gél, normálisan nő és nem sérül le. Magamnak csinálom, így nem nagy kiadás és nem kell miatta járkálni, időpontot találni stb. 3 hetente rászánom az időt, megnézek közben egy filmet és rendben van.
ma 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van saját körmöm, ami elég jó. Csak a lakk kopik le viszonylag gyorsan. De azt még mindig egyszerűbb, gyorsabb újrakenni, mint körmöshöz járni és ott csináltatni. Volt egyszer géllakozásom. Hát, az is két hét után már nagyon látszott, hogy lenőtt. Nekem nem lenne időm, energiám, kedvem kéthetente járni ilyenekre.
ma 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Nekem nem tetszik, meg elég proli is. Az idő felében le van nőve.
ma 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Na, más is kapott fétis kérdést privátba? 🙃
ma 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem.

Világ életemben köröm és bőr rágó voltam. Mióta körmöm van teljesen szépek a kezeim.

Havonta járok sok-sok éve.

ma 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerettem, de már nincs türelmem körmöshöz járni és ott ülni 1-2 órát.

2-3 hete csináltattam, amíg volt.

ma 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt. Amikor jártam körmöshöz is csak géllakk miatt
ma 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!