Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Aki valóban próbálta és...

Aki valóban próbálta és használja! Megéri Superz parfümöt venni? Jó minőségűek? Jók az illatok?

Figyelt kérdés
Leginkább a férfi, esetleg unisex illatok érdekelnek.

jan. 8. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy illata tetszik. Megerte megvenni. Ajandekba vettem regebben. Jo messzire lehet erezni min egy napig .
jan. 8. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Vannak jobb brandek ár/érték arányban, de azt kapod, amiért fizetsz. Kb. designer minőséget kapsz, designer áron. Amikor az emberek egyik fele azt mondja, hogy a Superz a parfümkészítés csúcsa és luxus niche minőség, a másik fele meg mondja, hogy ócska dupe cég, akkor sejtheted, hogy valahol félúton lehet az igazság. Sok illatuk hasonlít vagy emlékeztet valami másra, de vannak azért meglepően jó próbálkozásaik is. A Morocco-t használom, ami egy mandulás unisex illat a Givenchy Pí-PdM Pegasus vonalon. De próbáltam több illatukat is.
jan. 8. 22:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen én is azt gondolom , hogy lehetnének valamivel olcsóbbak , de annyira nem rossz minőség. Azóta teszteltem egy pár illatot, van ami nagyon szuper és tényleg nagyon tartós, de van ami egyáltalán nem jött be és nem is tartós. De ez más márkánál is így van szerintem :) A Moroccot én is ki akarom próbálni , sokan dicsérik.
jan. 16. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!