Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Röntgenre kell mennem, szerint...

Röntgenre kell mennem, szerintetek a piercingek helye beforrhat ennyi idő alatt, szükséges műanyag ékszert berakni?

Figyelt kérdés

Fogászati röntgen lesz, amióta piercingjeim vannak, nem voltam sem röntgenen, sem máshol, ahol ki kellett volna venni a fémeket. És hát van pár piercingem… Az alsó, lobe-okat ki tudom venni és vissza is tudom rakni, de ezen kívül az egyik fülemben van egy duplahelix (lassan 2 éve szúrattam), a másikban egy conch (2 éves) és egy daith (1,5 éves). Ezen kívül van egy nostril karika orrpiercingem, ami most kicsit több mint 1 éves. Ezeket még sosem cseréltem/vettem ki egyedül, tartok attól, hogy nem menne vagy nem tudnám visszarakni rögtön a fogorvos után és benőne. Volt már 2 piercingem, amik valahogy kiestek és utána már nem tudtam őket visszarakni, az egyiknek teljesen be is forrt a helye, pedig nem voltak frissek…

Csak azért kérdezem, mert ha nem muszáj, nem mennék el műanyag ékszerért, mert azért darabonként fizetnem kéne és több ezer forintra jönne így ki.

Meg akik próbálták már egyedül kivenni/cserélni, mennyire sikerült?

tegnap 10:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Az orrpiercingem elég vékony, pici a lyuk.
tegnap 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezekből a daith-n kívül mindegyik könnyen cserélhető, csak gyakorolni kell. Viszont utolsó fogászati rtg-n nekem csak az orálisakat kellett kivenni. Fülből semmit, orrból sem. Csak ajak, nyelv, íny és nyelvfék, cheek piercingek zavarnak bele a panoráma röntgen képbe. A többi ugyan látszik a röntgenképen, de közel sincs a fogakhoz.
tegnap 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
27%

A fém műterméket okoz, ami a kép megítélését is rontja.

Gondolom nem viccből mész, úgyhogy a vizsgálandó területről szedd le a pc-ket.

*Egy röntgenes

tegnap 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Röntgen utánra egyeztess időpontot egy piercingessel, aki szakszerűen visszarakja neked. Friss pc-vel én így voltam.
ma 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!