Ilyenkor még korai?

Figyelt kérdés
Lányok, ti hány éves korotokba kezdetetek el sminkelni? A szemceruzára értem! Most megyek 6.-ba és mondjuk ha nem mindennap is, de általában alul, vagy felül ha kihúzom a szemem egy fekete szemceruzával az túlzás?

2013. aug. 20. 21:32
1 2 3 4
 31/32 dominika72 ***** válasza:
13-om éves vagy, és hatodikba mész? én is 13om vagyok és 8.ba megyek, és max szempillaspirált használok, ünnepségeken meg fekete tus vonalat húzok. 6.ba szerintem korai.Mondjuk attol is függ mennyire nézel ki érettnek :)
2013. aug. 26. 23:41
 32/32 Macsek08 válasza:
50%

Dominika!

"13-om"? kiejtve: tizenháromom...

Egy évvel fiatalabb vagyok nálad, mégis jobban tudom. De ehhez nem is tudás kell, hanem csak a számot kiejteni a toldalékkal, amit hozzáteszel. :/

Persze, jön a lepontozás, hogy mi vagyok, nyelvtantanár? Nem nagyon érdekel...

Amúgy a kérdésre is válaszolva: ha nem mindennap sminkeled magad, és csak annyi, amennyit írsz, az nem baj, bár én még ezt sem fogom 13 évesen. :D De engem ne vegyünk példának, én egy ún. "nyomi" vagyok, szeretek olvasni stb. Ha te így érzed jól magad, húzd ki a szemed. De semmiképp ne azért csináld, mert állítólag így vagy "menő".

2013. aug. 31. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!