Ilyenkor még korai?
"Akkor most mondok valami nagyon meglepőt:
a kamasz is GYEREK! "
A kamasz attól kamasz, hogy már nem gyerekkorú. Ismerni kellene a szavak jelentését, ha már használni próbálod ezt a nyelvet. :)
Az én kistesóm 12 éves, most megy 7. osztályba, és igen, néha ő is sminkel. Amikor látom az ilyen próbálkozásait, mindig dobok egy hátast - nem azért, mert rossz lett, hanem mert hiába kamaszodik már, attől ő még az én picike, cuki húgocskám. Persze én az ő korában már nagylány voltam, de akinek van kistesója, minden bizonnyal ugyanígy érez:)
Minden napra természetesen korai sminkelni ennyi időseb, nem is értem, hogy mondhatja bárki is, hogy normális. Nem az. Viszont alkalmakra, sulibulikra nyugodtan sminkelhetsz, legalább kipróbálod, mi áll jól és mi nem. Ha olyan a viszonyotok, még az anyukádat is megkérheted, hogy segítsen, biztosan nem mond nemet.
Légy szí' ne itt veszekedjetek! :)
Itt egy kép nézzétek meg..ő 11 éves. Szóval én meg 12! Tudom egy év meg minden..de festett szemöldök?
11? Biztos vagy te ebben?
Az én 29 évemmel fiatalabbnak nézek ki nála!
Na, talán pont ezért vannak felháborodva rajta...
Miért vagyunk felháborodva?! Te megnézted rendesen ezt a képet? Azt ne mondd, hogy így néz ki egy normális 11 éves, mert elsírom magam. Ez csak spirál?! hogyne én pedig megyek repülni a pegazusommal.
kedves 12-es! már ne haragudj , de mégis hogy lehetsz ekkora aberrált? Itt biztatod a kis taknyosokat hogy kenjék ki magukat ha kedvük tartja piros rúzzsal?!! Platformos 15 centis magassarkút ne vegyenek fel meg p*csaruhát az iskolába? Vagy én vagyok ennyire begyöpösödött és ez már teljesen normális kinézet 11-12 éveseknél.. primitívnek nevezel, amire abból következtetsz hogy túlzásnak tartom, hogyha a GYEREKEK, ISKOLÁBA kikenik magukat. Igen, valóban ez teljesen jogos, hogyne. Nem azt mondom, ha szilveszter van, vagy szülinap, szájfény meg spirál oké, ehhez egy rossz szavam sincs. Megkérdezhetem hány éves vagy?
Jezusom... 11 eves?:||| kinez vagy 22nek...nagyon gaz...25eves korara kiegett r*bi lesz...
Amugy tudom, hogy tul gyerekes az unokahugom, ez azert van, mert nagyon elkényeztették..de hat ezzel en nem tudok mit tenni...
29-esnek igaza van.
Én se sminkelek csak korrektor (muszáj elfedni a néha elő jövő pattanásokat) és használok arctisztítót és pórus összehúzót.
Nehogy már normális legyen hogy egy 12 éves feneket nem takaró ruhában alapozóval vörös rúzzsal kihúzott spirálozott szemmel járjon igazatok van 13 évesen legyen már barátja is 14 évesen meg már ciki szűznek lenni. Ja és az ilyen egyáltalán nem r*bi á dehogy ez normális. Bravó az intelligencia csak úgy világít majd megvakulok ehhez képest egy bányában fényözön van.
Hogy a kérdésre is válaszoljak nem kell használj korrektor persze ha buliba vagy valahova mész nyugodtan csinálj sminket de ne suliba.
De csak egy jó tanács ne vitatkozz h*lyékkel mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a technikájukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!