Ilyenkor még korai?
Igen? :)
Örömmel hallom, de valaki mindig azt mondja hogy 15 évesen a jó! Na mind..1. Köszi a választ.
6.-ba, tehát 12 évesen sminkelni?
Már nem azért, de HOL NORMÁLIS EZ?
NEM, nem normális! Nagyon nagyon korai!
*13...:)
Okés, ha te mondod! :D
akkor itt van két véglet: ismerősöm 16 és olyan cicasminket ken magára tussal minden áldott iskolai napon hogy csak na ( 14 éves kora óta) én szintén 16 vagyok de szempillaspirálnál meg fogós labellónál többet nem kenek magamra. :D
szerintem korai, vessetek meg ha gondoljátok
Unokahugom is most megy 6.-ba de őt még a jatekok es az udvaron valo szaladgalas a baratnokkel erdekli... egy 11 eves gyereknel ez a normalis es nem a smink...ja es nem tudom h te mit csinaltal h 13evesen 6.-os vagy.... en 13evesen 8.-os voltam ( 8. vegen lettem 14)
17/L
Osztálytársaim közül van aki mindennap alapozóval szempillaspirállal és szájfénnyel jár suliba van aki szemceruzát használ.
Hetedikes leszek és csak korrektort használok.
11-12 évesen még korai a sminkelés. De persze korrektort használhatsz, ha pattanásos vagy, bőrhibáid vannak, színtelen ajakápoló, és még szempillaspirál is belefér.
Elég elkezdeni 14-15 éves korban.
Én azt nem értem, hogy miért mindenki fekete szemceruzát használ? Kevesen vannak, akiknek jól áll, ha alul-felül kihúzzák a vízvonalukat, mégis minden kislány ezt akarja használni.
Ha felül húzod csak ki a szemed feketével, akkor sűrűbbnek fog tűnni a szempillád. Ha alul is kihúzod, akkor az optikailag kicsinyíti a szemed.
Persze, ha mindenképpen szemceruzát akarsz használni, várj vele még 1-2 évet, és inkább barnát válassz!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!