7 hetes terhes vagyok! Most voltam vizsgálaton és 18mm -es petezsák benne 5,7mm-es embrió! De az orvosom nem hallott szívhangot! Lehetséges hogy baj van vagy csak még nagyon kicsi! Ilyenkor szoktak egyáltalán már szívhangot nézni, nem korai még?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 17:43
1/18 anonim válasza:
Nekem 6hét 1 naposan már volt szívpulzálás
3/18 anonim válasza:
a pici szíve 6 hetesen kezd el verni.mikor kell visszamenned legközelebb?
4/18 anonim válasza:
Hàt az én pocaklakóm 2,4 cm volt 7-7,5 hetesen.
5/18 anonim válasza:
szerintem már hallani kellett volna :S
3mm -es embrióknál is lehet hallani már...
lehet rossz volt a gépe ??
nekem is volt ilyen....sajna missed ab lett...remélem neked nem az lesz !!!
6/18 A kérdező kommentje:
Jövő hét hétfőn kell mennem! Mid lett missed mid az mit jelent?
2013. jún. 4. 18:10
7/18 A kérdező kommentje:
De amúgy meg nőtt a két heti vizsgálathoz képest! Hát ha nem élne akkor hogyan nő akár a petezsák és hát vele együtt az embrió is! A petezsák 5 hetesen 11,5mm volt benne az embrio meg 2,5mm körül! Ha nem él akkor hogyan nő?
2013. jún. 4. 18:12
8/18 anonim válasza:
Hát ez nem jó hír, ilyenkor már javában van szívhang.
9/18 anonim válasza:
nem,hohy késői peteérésed volt és ezáltal később is fogant..mert ugye a dokik úgy nézik,hogy az utsó mensid első napjától, de ha késői pé.ből fogant akkor lehet még nem ott jársz időbe
10/18 anonim válasza:
3 mm-es embriónál már van szívhang. Elvileg már kéne lennie, de szorítok neked, hogy minden oké legyen.
Amúgy nőhetett akár, és közben halt el. ne így legyen, de előfordulhat sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!