19mm petezsák, embrió még nem detektálható? Van remény? Nagyon aggódunk.
Inszemináció történt a 17.napon.Az inszem utáni 14.napon halvány pozit teszteltem várni kellett.38.napon erős pozi lett a teszt Hcg.123,40--Utolsó mensim első napja január 5.--Ma 70.napja azaz 10.hét.A dokim véleménye:késői baba nyugalom.A múlt héten 15mm petezsákot látott.Ma 19mm petezsákot,embrió még nem detektálható 5hetesnek felel meg.
Ti véleményetek?
Szia.Azon aggódom h.a mensi szerint ma 10.hetes vagyok 70napja volt mensim.
De dokim nyugtatgat.Hogy lehetek így 5-6hetes várandós?Későn fogant?Jövőhét szerdán újra megyek.Igyekszem nyugis lenni.
Köszönöm a gyors választ.Nyugtatgatjuk magunkat.
Elfogadom beletörődöm h.későn fogant.Akkor nem baj nem gond hogy nem látta még benne a babócát?Puszi
Szia.Köszönöm hogy te is válaszoltál.
Az inszem másnapjától együtt lehettünk.
Nem tudjuk beszélgettük ezt a lehetőséget is párommal.
De azért kellett az inszem mert nem jutottak fel a spermiumok pct házasélet teszt pozi lett.Puszi
Köszönöm csajok,jövőhéten már végre lesz a dokim magánban.Nem tudott ő megnézni tegnap,így azt sztk.-ban néztek meg,jó kis uh.gép előttem volt a monitor láttam én is felfedeztem egyből hasin nézett először,aztán hüvelyin is látszódott a petezsákocska.Magyarázta a dokinő h.látom ez meg itt húgyhólyag tele van-mondom:Tudom a kv leeresztett,de tudjátok hogy az sitty-sutty és mehetsz.
Köszike puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!