Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19mm petezsák, embrió még nem...

19mm petezsák, embrió még nem detektálható? Van remény? Nagyon aggódunk.

Figyelt kérdés

Inszemináció történt a 17.napon.Az inszem utáni 14.napon halvány pozit teszteltem várni kellett.38.napon erős pozi lett a teszt Hcg.123,40--Utolsó mensim első napja január 5.--Ma 70.napja azaz 10.hét.A dokim véleménye:késői baba nyugalom.A múlt héten 15mm petezsákot látott.Ma 19mm petezsákot,embrió még nem detektálható 5hetesnek felel meg.

Ti véleményetek?

2013. márc. 14. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem 5+5 hetesen volt üres petezsákom (most 33 hetes vagyok, szóval minden rendben volt végül), már nem emlékszem hány mm-es volt, de azt mondta a doki, hogy általában a 20 mm feletti üres petezsák ad okot aggodalomra (ráadásul azért hiába szuper az UH gép, 1-2 mm-vel simán mérhettek többet neked is), úgyhogy ne aggódj, gondolj arra, hogy ha baba van és aggódsz, azzal nagyon ártasz neki.
2013. márc. 15. 12:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm csajok.Egy másik oldalon írt nekem egy lány ő a múlt héten vesztette vesztette el 7hetesen babáját.

Azt írta h.nem szeretne engem megbántani de az ő véleménye:h.készüljek a rosszra.Ha az utolsó mensim első napja ma 70.napja volt azaz 10hete akkor szerinte baj van hogy csak 19mm petezsákot lát a doki embriót,szívhangot nem.Nagyon elkeserített.Mindenki igyekszik segíteni,nyugtatgatni,velem érez.

Számolgatok milliószor agyalok ha 25.nap körül ágyazódott be igaz?Mert 31.napon halvány pozi lett.Erős pozi 38.napon lett.Jajj istenem nem idegeskedem magamat nem tesz jót,próbálok nyugis lenni.

70.-ből kivonom a 25 a beágyazódás napját=az 6hét körül.

2013. márc. 15. 14:52
 13/18 A kérdező kommentje:

sziasztok.

Írtam hogy a múlthéten sztk.-s géppel 19mm-es petezsákot látott a doki,embriót nem.Ma voltam uh.n 20mm petezsákot lát embriót nem.Istenem van még remény?Nem értem ezt az egészet hála jól vagyok a tüneteim megvannak,cickók duzzadtak.Lehetséges hogy a duphastontól.Mennyi idős lehetek?

75napja nincs mensim azaz 10.hete.Inszemináció 17.napon történt 38.napon lett erős pozi tesztem.Jövőhéten újra uh.Reménykedhetek?Írjatok köszönöm

2013. márc. 20. 20:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Bízzunk a legjobbakban, én nagyon nagyon szorítok neked. Kívánom, hogy legyen babóca. Orvos mit mondott? Mégiscsak ő tudja.
2013. márc. 20. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de hiú reményeket sem kelteni, mert ha most beleéled magadat a dolgoba és mégsem lesz semmi, akkor az rosszabb (szerintem). Ha 70 napja volt az utolsó mensid és 17. napon inszem, akkor ott már kellene lennie embriónak. A 70 nap 10 hetes terhességet jelent, még ha 1 héttel kevesebbet is számolunk, mert nem 14. napon történt a fogantatás, hanem 1 héttel később (ha 17. napon volt inszem, akkor azért 21. napon már meg kellett történjen a fogantatás), az akkor is 9 hetes terhességnek felel meg, akkorra már nemhogy embrió kell legyen, hanem szívműködés is. Azért szorítok, mert csodák még vannak, csak ne éld bele magadat nagyon, mert sokkal rosszabb lesz, ha kiderül, hogy mégsincs baba, mintha eleve felkészültél volna rá, és csak pozitív meglepetés érhet.
2013. márc. 21. 13:23
 16/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Megjöttem kaptam sürgő bhcg.-t:Itt van bent a pocimban a kisbabszikánk 6835,10mU/ml

Jövőhéten újra uh.Nagyon örült velünk együtt a dokink.

Várunk lehetséges hogy még picike.Remélem megnyugodhatunk.

2013. márc. 21. 15:09
 17/18 anonim ***** válasza:
1 hét alatt 1 mm nőtt?
2013. márc. 22. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Voltál uh-n?
2013. márc. 28. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!