Ilyenkor még korai?

Figyelt kérdés
Lányok, ti hány éves korotokba kezdetetek el sminkelni? A szemceruzára értem! Most megyek 6.-ba és mondjuk ha nem mindennap is, de általában alul, vagy felül ha kihúzom a szemem egy fekete szemceruzával az túlzás?

2013. aug. 20. 21:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Kedves utolso EN ismerem az unokahugomat fel orara laknak tolunk es egyaltalan nem erdekli még se a divat se a smink pedig budapestiek vagyunk...nagyon kislanyos allandoan nyavogosan beszel mint egy 8eves es bujik az anyjahoz h o anyuci pici lanya es o nem akar felnoni...otthon meg szaladgal a baratnojevel, osszevissza ugral, lefekszik a foldre...mikor jonnenk hozzank mindig elhozza a fél csomag jatekjat..vmi pluss vagy muanyag figurakat, epp az aktualis kedvencet....szulinapra is jatekokat ker, vagy hannah montanas cuccokat...sminkcuccok még "jatekkent" sem allnak hozza kozel...ugy ertem h pl kimazolni egymast hulyén/viccesen...nem vagyik ilyenekre. nem mindenki ugyan olyan, nem kell altalanositani...
2013. aug. 21. 17:16
 12/32 anonim ***** válasza:
5%

Egyáltalán nem korai hogyha egy 12 éves már sminkeli magát. Egy alap, mondjuk spirál,szemceruza,tus, ha vannak bőrhibái kis alapozó vagy BB krém, illetve szájfény teljesen rendben van, és még szebbé teszi az adott személyt. A későbbiekben,felnőttként is, igenis illene minden nőnek egy alap sminket legalább feltennie hogyha kimegy az utcára, hiszen egy igényes nőhöz ez hozzá tartozik. Jöhet a számtalan hozzászólás miszerint

-káros a bőrnek

-természetes szépségnek nem kell smink

-drága stb. stb

HÜLYESÉG!!! Nem káros a bőrre max. az alapozó de abból sem minden mennyiségben,és minőségben. Természetes szépség..attól még használhat sminket, hiszen a smink nem csak elfedi ha valakinek valamije nem szép, hanem kiemeli azt is ami szép , és végül egyáltalán nem kell milliomosnak lenni, mert szuper szépségápolási dolgokat lehet beszerezni, olcsón amik jó minőségűek.

12 éves korom óta én is sminket használok, mindig tudtam, hogy mennyit kell hogy finom , szép legyen.

2013. aug. 21. 17:38
 13/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Púdert és szempillaspirált fogok használni:) +szájfény...

2013. aug. 21. 18:58
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
És önök hölgyeim és uraim részesei lehetnek a mai fiatalok elk*rvulásának. Taps-taps. Egy 12 éves GYEREKEN semmi helye púdernek meg spirálnak .. vörös rúzst nem kensz fel magadra matekdoli előtt? Mégis mi értelme kikenni magad? 15 - 16 éves kortól bőven elég. Attól hogy kfested magad nem leszel "szexi" vagy "nőcis". Konkrétan a pofádba róhögnék ha meglátnálak. Felejtsd el szerintem. Mikor ennyi idős voltam fociztam kiütőztem rohangáltam.. te 2 percenként igazítod majd a sminkedet? Vagy már "ciki" ilyeneket játszani?
2013. aug. 21. 22:28
 15/32 anonim ***** válasza:
* elnézést az elírásokért siettem
2013. aug. 21. 22:30
 16/32 anonim ***** válasza:
23%

A 12-es hozzászóló vagyok.

Önök, hölgyeim és uraim, olvashatják egy primitív ember hozzászólását, a 14-esét.

Undorító, hogy azért mert valaki sminkeli magát, Te már ler*b*ncozod. Szánalmas vagy!

Attól, hogy valaki használ sminket egyáltalán nem lesz r*b*a*c, sem elzüllött, és igenis nőcis és még szebbé tud tenni egy személyt, kiemeli a szépségét. Tudni kell, hogy miből és mennyit használjon, ahogy az előző hozzászólásomban is említettem.

És akkor mi van hogyha vörös rúzst ken fel matek dolgozat előtt? Ha Neki az tetszik és jól érzi magát , senkinek semmi köze nincs hozzá ,és joga ahhoz hogy elítélje..istenem..

Lehet, hogy túl sokat rohangáltál ennyi idősen, vagy fejbe rúgtak a nagy focizások közepette, hogy ilyeneket írsz..

A móka , és a játékok nem zárják ki hogy valaki ad magára, vagy sminkeli magát. Köze nincs a két dolognak egymáshoz. Attól mert valaki szeret sminkelni, és használ szépségápolási termékeket, attól ugyanúgy kimehet rohangálni, játszani a szabadba vagy akármi, és nem lesz rögtön r*b*n* !!!! Mint említettem ,én is 12 éves korom óta használok sminket, mindig tudtam hogy mennyi kell, és sosem voltam r*b*n* !!!

2013. aug. 22. 00:11
 17/32 anonim ***** válasza:

"hogy valaki ad magára, vagy sminkeli magát"

Ahhoz, hogy valakiről el lehessen mondani, hogy "ad magára", még véletlenül sem kell sminkelnie az illetőnek.

De egy 12-13 éves még csak ne is "adjon magára"!

Játsszon, szaladgáljon, nem baj ha koszos, kócos... nem kell nőnek lennie, hisz még gyerek!

Persze, ha arról van szó, játszhat "nagylányost" is, elcsenheti anyuka egy-két sminkeszközét, kikenheti magát a "sulibuliba"... na de hogy napi szinten sminkelje magát? Meg matekórára vörös rúzs? Kicsapás terhe mellett maximum...

Az a szülő se normális, aki erre rábólint.

2013. aug. 22. 00:58
 18/32 anonim ***** válasza:
11-es! Egy 12 évesnek nem így kellene már viselkednie, jobban oda kellene figyelni arra a kislányra.
2013. aug. 22. 01:07
 19/32 anonim ***** válasza:
8%
Itt senki nem látott még 12 évest? A 12 éves serdülő kamasz, rég nem gyerek már. 11. válaszoló: az unokahúgod viselkedése esetében komoly mentális probléma húzódhat meg a háttérben, javaslom minimum egy pszichológus minél előbbi felkeresését!
2013. aug. 22. 01:18
 20/32 anonim ***** válasza:

Akkor most mondok valami nagyon meglepőt:

a kamasz is GYEREK!

Egy 12/13 éves pedig maximum kiskamasz.

Egyébként is, az, hogy valaki belépett a serdülőkorba, még véletlenül se azt jelenti, hogy innentől bármit megtehet, amit egy felnőtt vagy egy majdnem felnőtt.

2013. aug. 22. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!