Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek is szánalmas az...

Szerintetek is szánalmas az aki már 12 évesen sminkeli magát?

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 15:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"A későbbiekben,felnőttként is, igenis illene minden nőnek egy alap sminket legalább feltennie hogyha kimegy az utcára, hiszen egy igényes nőhöz ez hozzá tartozik." Itt a baj,kedves négyes.Olyan nincs,hogy muszály.Ha akar,sminkel,ha akar nem.
2013. aug. 21. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
Kedves 11-es! Èn vagyok a 4-es. Nos, én nem is ìrtam olyat, hogy muszáj. Azt ìrtam illene. Értelmezd a szöveget mielőtt ìrsz.
2013. aug. 21. 13:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Elnézést,négyes,félreírtem,de a lényegen nem változtat.Olyan nincs,hogy illene.".."
2013. aug. 21. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Még egy akkora marhaságot mint a négyes írt, keveset lehet írni. Mi az, hogy ettől lesz igényes valaki? Dehogy ettől lesz! És még mi vagyunk a 'primitívek' mert nem értünk azzal egyet, hogy egy 12 éves gyerek sminkelje magát. Szánalmas.
2013. aug. 21. 16:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Semmi probléma. Nos, az illene azt jelenti, hogy kellene , jó lenne, véleményem szerint. Ez egy vélemény, és én így gondolom.

14-es pedig: Abszolút nem marhaság amit leírtam, én nem azt mondtam hogy egy 12 éves lány sminkelje magát, hanem, hogy egyáltalán nem baj ha azt teszi, és nem szánalmas. Mindenkinek egyéni dolga eldönteni, hogy használ-e sminket vagy nem, és mindenkinek meg lehet róla a véleménye, mint ahogy nekem is megvan, hogy szerintem egy nő igényességéhez és nőiességéhez ez is hozzátartozik. Sajnos úgy látom, szövegértési problémáid vannak. Ismét nem azt írtam, hogy ez tesz valakit igényessé, hanem hogy ez is hozzátartozik úgy gondolom, mint ahogy számtalan más dolog is.

2013. aug. 21. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!