Szerintetek ha egy 15-16 éves lány sminkeli magát az mire jó?
Ha egy 22-23 éves lány sminkeli magát, az mire jó?
Ha egy 55-56 éves nő sminkeli magát, az mire jó?
Ha egy 70-71 éves asszony sminkeli magát, az mire jó?
Mindenki tetszeni szeretne, magának, másoknak. Szeretné a maximumot kihozni.
Nyilván a lányokat ilyen korban kezd el érdeklődni a másik vagy saját neme iránt, ilyenkor még nagyobb a tetszésvágy.
Persze egy elrontott smink, túl sok alapozó, az már tényleg a "az mire jó?" [erről a kérdésről mindig a szex vajon mi? c. dalrészlet jut eszembe, bosszantó], de ez minden korosztálynál így van.
Kérdezd meg őket.
Hogy a smink általi szépség miatt szeressenek beléjük a fiúk, akik partiba vágják aztán szevasz, utána meg rinya.
mostanában ez a kérdés nagyon gyakori.
megváltozott a világ, ennyi. már nem az a menő mint régen, most már minden tizenéves lány 25nek akar kinézni. kár ezen agyalni, akkor is így van. én is ez ellen voltam h sosem festem ki magam, 2-3 éve mégis elkezdtem. attól ugyanaz a lány vagyok csak több önbizalommal. szeretem sminkelni magam akár unalmamban is, persze ez nem azt jelenti h kiló sminket rakok fel, szigorúan csak ízlésesen festem ki magam. ezzel nincs is gond szerintem :)
19/L
Azt nem értem, hogy ez néhány embernek miért fáj?
15 éves vagyok, és igen, sminkelem magam. Alapozó, szájfény, szempillaspirál, néha korrektor és szemhéjpúder. Ráadásul nem a szivárvány minden árnyalatában, hanem natúr, természetes smink. Netről nézem őket, és azért csinálom, mert szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!