Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ha egy 15-16 éves...

Horváth Bella kérdése:

Szerintetek ha egy 15-16 éves lány sminkeli magát az mire jó?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha egy 22-23 éves lány sminkeli magát, az mire jó?

Ha egy 55-56 éves nő sminkeli magát, az mire jó?

Ha egy 70-71 éves asszony sminkeli magát, az mire jó?

Mindenki tetszeni szeretne, magának, másoknak. Szeretné a maximumot kihozni.

Nyilván a lányokat ilyen korban kezd el érdeklődni a másik vagy saját neme iránt, ilyenkor még nagyobb a tetszésvágy.

Persze egy elrontott smink, túl sok alapozó, az már tényleg a "az mire jó?" [erről a kérdésről mindig a szex vajon mi? c. dalrészlet jut eszembe, bosszantó], de ez minden korosztálynál így van.

2013. júl. 16. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy szebbnek érzi magát, vagy bőrhibái vannak, vagy ezzel fejezi ki a stílusát, vagy egyszerűen szeret sminkelni, esetlegek mindez együtt vagy a különböző opciók kombinálva.
2013. júl. 16. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
15%

Kérdezd meg őket.

Hogy a smink általi szépség miatt szeressenek beléjük a fiúk, akik partiba vágják aztán szevasz, utána meg rinya.

2013. júl. 16. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Te vagy egy irigy 15-16eves vagy aki nem tud sminkelni vagy egy rohadtul unalmas eletu alak aki masok dolgaba pofatlankodik bele..
2013. júl. 16. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:

mostanában ez a kérdés nagyon gyakori.

megváltozott a világ, ennyi. már nem az a menő mint régen, most már minden tizenéves lány 25nek akar kinézni. kár ezen agyalni, akkor is így van. én is ez ellen voltam h sosem festem ki magam, 2-3 éve mégis elkezdtem. attól ugyanaz a lány vagyok csak több önbizalommal. szeretem sminkelni magam akár unalmamban is, persze ez nem azt jelenti h kiló sminket rakok fel, szigorúan csak ízlésesen festem ki magam. ezzel nincs is gond szerintem :)

19/L

2013. júl. 16. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Imádtam sminkelni mindig is, és ez már kb. 10 éves koromban elkezdődött. Persze eleinte csak otthon, délutánonként próbálkoztam. Ez az imádatom addig fajult, hogy sminkes tanfolyamokra járok, többet is elvégeztem már, szóval hivatásos sminkes vagyok. Hogy mire jó ez? Boldoggá tesz. Ilyen egyszerű.
2013. júl. 16. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy ez néhány embernek miért fáj?

15 éves vagyok, és igen, sminkelem magam. Alapozó, szájfény, szempillaspirál, néha korrektor és szemhéjpúder. Ráadásul nem a szivárvány minden árnyalatában, hanem natúr, természetes smink. Netről nézem őket, és azért csinálom, mert szeretem. :)

2013. júl. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!