Szerintetek is szánalmas az aki már 12 évesen sminkeli magát?
Az a szánalmas, aki ilyen kérdést tesz fel, illetve az aki primitív hozzászólásokat ír.
- Egyáltalán nem szánalmas hogyha egy 12 éves már sminkeli magát. Egy alap, mondjuk spirál,szemceruza,tus, ha vannak bőrhibái kis alapozó vagy BB krém, illetve szájfény teljesen rendben van, és még szebbé teszi az adott személyt. A későbbiekben,felnőttként is, igenis illene minden nőnek egy alap sminket legalább feltennie hogyha kimegy az utcára, hiszen egy igényes nőhöz ez hozzá tartozik. Jöhet a számtalan hozzászólás miszerint
-káros a bőrnek
-természetes szépségnek nem kell smink
-drága stb. stb
HÜLYESÉG!!! Nem káros a bőrre max. az alapozó de abból sem minden mennyiségben,és minőségben. Természetes szépség..attól még használhat sminket, hiszen a smink nem csak elfedi ha valakinek valamije nem szép, hanem kiemeli azt is ami szép , és végül egyáltalán nem kell milliomosnak lenni, mert szuper szépségápolási dolgokat lehet beszerezni, olcsón amik jó minőségűek.
-"kis r*b*nc, k*r*a aki 12 évesen(vagy idősebben) sminket használ?? NEM!! Ez csak a buta, primitív "emberek" véleménye.
Maximum igényes, csinos, aki sminket használ.
Ettől valaki nem lesz k*r*a vagy elzüllött.
Undorítóak az előítéletek...azért mert valaki szőke,már buta, ha sminkel, vagy jól öltözik rögtön r*b*nc ... Ez az olyan szutyok csúnya "nők" és nyomi "férfiak" véleménye akik sosem lesznek csinosak, vagy sosem kapnak majd meg egy szép nőt.
12 éves korom óta én is sminket használok, mindig tudtam, hogy mennyit kell hogy finom , szép legyen, és sosem voltam k*r*a vagy r*ba*c
Egy hatarig nem. En sem vagyok nalad sokkal idosebb es en is sminkelem magam. akkor jo ha csak arra kell hogy elfogadd magad
akkor nem ha betegesen otthon egyedul is agyonsminkeled magad
mertekkel okes :)
nincs értelme 12 évesen.
inkább a tanuláson járjon egy 12 éves esze. minek az iskolába smink? meg gondolom nem is engedik a tanárok.
gondolom buliba meg nem jár egy 12 éves, meg pasizni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!