Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, miből áll a sminketek...

Csajok, miből áll a sminketek ilyen melegbe?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 07:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minden nap kenek az arcomra BB krém-alapozó keveréket. 2/3 rész BB krémhez 1/3 rész alapozót keverek. Nem is a fedés miatt használom ilyenkor, mert úgyis lefolyik, hanem mert van bennük 20-as fényvédő. Nagyon zsíros nyáron az arcom, ezért naptejet nem merek rákenni, mert attól még zsírosabb lesz és félek, hogy több lesz a pattanás. Viszont napallergiám van, kipattog az arcom, ha fényvédő nélkül kimegyek, ezért kell. Mást nem nagyon használok, csak púdert meg esetleg szemceruzát és spirált ha megyek valahova, de azt se mindig.
2013. jún. 19. 07:27
 2/17 anonim ***** válasza:

A legnagyobb forróságban maximum korrektort vagyok hajlandó használni. Ha épp nincs rá szükség, akkor azt sem. Letisztítom az arcom (lemosó+víz), és nem kenek rá semmit, mert még a legkönnyebb krémet is soknak érzem.

Egyébként sem használok sok sminket. (BB krém, korrektor, szempillaspirál, színtelen ajakápoló)

19/L

2013. jún. 19. 07:29
 3/17 anonim ***** válasza:
naptejből, este meg hidratáló krémből.
2013. jún. 19. 07:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Hidratáló krém,szemhéjtus,néha spirál.
2013. jún. 19. 07:47
 5/17 anonim ***** válasza:
pontosan ugyanabból, amiből hidegben is: fekete szemceruza
2013. jún. 19. 07:57
 6/17 anonim ***** válasza:
hidratálókrém utána bb krém de csak ha nem megyek szoliba mert akkor nem szoktam kenni, szempillaspirál,szemhéjtus ,rúzs.
2013. jún. 19. 09:01
 7/17 anonim ***** válasza:

minden sminkelés előtt vékonyan felkenek egy kis nappali krémet. amikor szépen beszívta mehet vékonyan púder (így nem fénylik és csillog az arcom), egy kevés pirosító és néha spirál.

19/L

2013. jún. 19. 09:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Mivel minden sminkem vízálló, szemceruza tus (spirál ritkán mert nem szeretem) meg valami nyári szemhéjpúder. Púdert szoktam,de rendszerint lefolyik mert ha kicsit is meleg van már rohadtul izzad az arcom :(
2013. jún. 19. 09:51
 9/17 anonim ***** válasza:

Én ebben a nagy melegben is teljes sminket használok. Arctisztítás után hidratáló, BB krém v. alapozó, púder, szemhéjfesték, tus/szemceruza és spirál. Szerencsémre én pont az arcomon szinte egyáltalán nem izzadok (mindenhol máshol viszont annál inkább :S), így nekem nem szokott lefolyni a festék sem az arcomról, sem a szememről. Hordok magamnál egy kis púdert, ha esetleg mégis kicsit kifényesedik a bőröm valahol, akkor egy picikét odateszek a púderből. :)

24/l

2013. jún. 19. 09:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Semmiből, örülök hogy a bőröm nem olvad le :D megőrülnék, ha rá kéne kennem valamit, a naptejen kívül. :D
2013. jún. 19. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!