Milyen sminketek lesz/volt szalagtűzőn?
Sziasztok!
Szombaton lesz a szalagtűzőm, de nem tudom, hogy milyen sminkem legyen. Nektek milyen volt. Nem vagyok túl jó sminkelésben, szóval valami könnyűt ha lehet. Köszönöm a válaszokat.
Ja és képeket is linkelhettek.
18/L
Szalagtűző hát besz*arok :D felénk szalagavatónak hívják :)
Amúgy ha nem tudsz sminkelni ne nagyon erőlködj mert elrontod. Anyukád tesód barátnőd nem tud sminkelni? Én több barátom is kisminkeltem :) feket ezüst szemhéjpúder csillogószemhéjtus szemceruza, spirál
nekem ilyesmi volt: [link]
csak egy kicsit másként volt a színátmenet, de világosból ment át sötétszürkébe. Mi is szalagtűzőnek mondjuk, nekem a szalagavató hangzik furcsán.:P Ja és sminkes csinálta 1000Ft-ért.
Ha nem tudsz/akarsz erős sminket, válassz valami elegáns bézs, barna vagy szürke, picit csillámos vagy fényes szemhéjpúdert, alul húzd ki fekete szemceruzával a szemed, és kész is :)
Pl. [link]
Szerintem ezek egyszerűek.
Nekem rózsaszín színátmenetes sminkem volt tavaly tussal. Magamnak csináltam :)
Jó szalagtűzést, ne izgulj, mindjárt túl leszel rajta :)
Nem izgulok én cseppet sem. xD xD Inkább csa kezd elegem lenni a négy órás kelésből mert minden reggel tánc próba :S:S
Ezek szépek. Köszönöm mindenkinek. Ment a zöld pacsi és ma tartok egy próba sminket. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!