Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetnék olyan mint ő?

Hogyan lehetnék olyan mint ő?

Figyelt kérdés

14éves vagyok .8.osztályba járok.

Ebbe az évbe át jött egy új lány az iskolánkba.

Nagyon érdekes ez a lány hosszú fekete haja van alul pedig neon zöld:O

nagyon utálom mert oan furi [link] <---ilyen haja van de a képen nem ő van (neki alul zöld a haja

szerintem undorító festi magát meg minden és a fiúk vele akarnak járni.Meg velem nem is foglalkoztak tavaly mikor átjöttem ebbe a suliba.Mindig idiótán mosolyog meg minden és fúj szerintem undorító.

Ma balhét is csint mer jött egy gyerek és kötekedett vele a lány pedig be vert neki és eltörött az ujja és mindenki szaladt hozzá engem pedig ott hagytak

a bnőim is jobban szeretik

naon utálom azt a csajt

néha oan akarok lenni mint ő

micsináljak hogy olyan lehessek vagy hogy szeressen az a lány engemet is?

na kössze a válaszokat

pussza

2009. okt. 6. 13:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

(még mindig az előző kommis vagyok)

am meg akik az elején utáltak h így kezelnek a fiúk azok már rádöbbentek h normális vagyok és én nem áltattam SOHA magam a fiúknak...de ez a csaj sztem már balhés meg minden ..szval ezzel nem azt mondtam h szeretni fogod:)

2009. okt. 6. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Először is:tanulj meg helyesen írni,mert ez sokat elárul rólad,ne akard hogy tapló tanulatlan embernek tartsanak!Csak jótanács!

Másik az,ne akarj olyan lenni mint ő.Te,te vagy!Nem más.Ha ugyanolyan lenne a hajad,ha ugyanolyan ruhákat hordanál,akkor sem figyelnének rád.Azt írtad hogy utálod!Akkor miért is akarsz rá hasonlítani?Megfojt az irigység???!!!

2009. okt. 7. 08:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt már írták egy páran, hogy ha utálod, akkor miért akarsz hasonlítani. Nekem az is szemet szúrsz, hogy ha utálod, akkor miért akarod, hogy ő kedveljen? Ezt nem várhatod el. Ha meg ennyire balhés, jobb elkerülni...
2009. okt. 7. 17:48
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem csak szimplán az "ujdonság varázsa"

én is ugy emlékszem vissza,h. ha áltolánosba jött egy uj ember mindig ő volt körülrajongva..de ez is elmulik majd nyugi:D

2009. okt. 11. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!