Hogyan lehetnék olyan mint ő?
14éves vagyok .8.osztályba járok.
Ebbe az évbe át jött egy új lány az iskolánkba.
Nagyon érdekes ez a lány hosszú fekete haja van alul pedig neon zöld:O
nagyon utálom mert oan furi [link] <---ilyen haja van de a képen nem ő van (neki alul zöld a haja
szerintem undorító festi magát meg minden és a fiúk vele akarnak járni.Meg velem nem is foglalkoztak tavaly mikor átjöttem ebbe a suliba.Mindig idiótán mosolyog meg minden és fúj szerintem undorító.
Ma balhét is csint mer jött egy gyerek és kötekedett vele a lány pedig be vert neki és eltörött az ujja és mindenki szaladt hozzá engem pedig ott hagytak
a bnőim is jobban szeretik
naon utálom azt a csajt
néha oan akarok lenni mint ő
micsináljak hogy olyan lehessek vagy hogy szeressen az a lány engemet is?
na kössze a válaszokat
pussza
(még mindig az előző kommis vagyok)
am meg akik az elején utáltak h így kezelnek a fiúk azok már rádöbbentek h normális vagyok és én nem áltattam SOHA magam a fiúknak...de ez a csaj sztem már balhés meg minden ..szval ezzel nem azt mondtam h szeretni fogod:)
Először is:tanulj meg helyesen írni,mert ez sokat elárul rólad,ne akard hogy tapló tanulatlan embernek tartsanak!Csak jótanács!
Másik az,ne akarj olyan lenni mint ő.Te,te vagy!Nem más.Ha ugyanolyan lenne a hajad,ha ugyanolyan ruhákat hordanál,akkor sem figyelnének rád.Azt írtad hogy utálod!Akkor miért is akarsz rá hasonlítani?Megfojt az irigység???!!!
szerintem csak szimplán az "ujdonság varázsa"
én is ugy emlékszem vissza,h. ha áltolánosba jött egy uj ember mindig ő volt körülrajongva..de ez is elmulik majd nyugi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!