Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetnék olyan mint ő?

Hogyan lehetnék olyan mint ő?

Figyelt kérdés

14éves vagyok .8.osztályba járok.

Ebbe az évbe át jött egy új lány az iskolánkba.

Nagyon érdekes ez a lány hosszú fekete haja van alul pedig neon zöld:O

nagyon utálom mert oan furi [link] <---ilyen haja van de a képen nem ő van (neki alul zöld a haja

szerintem undorító festi magát meg minden és a fiúk vele akarnak járni.Meg velem nem is foglalkoztak tavaly mikor átjöttem ebbe a suliba.Mindig idiótán mosolyog meg minden és fúj szerintem undorító.

Ma balhét is csint mer jött egy gyerek és kötekedett vele a lány pedig be vert neki és eltörött az ujja és mindenki szaladt hozzá engem pedig ott hagytak

a bnőim is jobban szeretik

naon utálom azt a csajt

néha oan akarok lenni mint ő

micsináljak hogy olyan lehessek vagy hogy szeressen az a lány engemet is?

na kössze a válaszokat

pussza

2009. okt. 6. 13:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Kérlek a férfi társadalom nevében, ne legyél ilyen divat emo. Undorító, ahogy kinéznek ezek a lányok, a kisfiúkról meg ne is beszéljünk. Ne kövesd ezt a butaságot, akik ezt szeretek, vagy ezután csorog nyáluk, azok nulla emberek, zéró szépérzékkel. Ne foglalkozz ilyen emberek, akik egy ember miatt kifordulnak. Csak sajnos sok fiatal beleesik ebbe a hiába, és most indulsz el te is a lejtőn...
2009. okt. 6. 14:18
 2/14 A kérdező kommentje:

elvileg nem imo ez a lány hanem bmxes már 4éve

és utálja az imot

semi hiba nincs bene eza baj:S

2009. okt. 6. 14:19
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
egyetértek az elsővel
2009. okt. 6. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
szard le...mivel nyolcadikos vagy,amúgysem vagy valami nagy még ... a fiúk későn is érnek,tehát az ilyen kisfiúcskákkal nem kell törődni :) kijárod az alapsulit,nagyobbak közé kerülsz...elkezdesz majd divatosan,nőiesen öltözködni,és meglátod ha jól fogsz kinézni bámulni fog mindenki..meg amúgyis. a nőies öltözésnél nincs jobb.bárhol bárki megnéz :) sokkal többen,mint egy emot... őket csak a kicsik
2009. okt. 6. 15:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom de irigy vagy rá. :D Azt írod, hogy undorító, de olyan akarsz lenni mint ő. LOL

Gonoldom neki van egyénisége és nem másokat koppint.

2009. okt. 6. 15:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

14 éves vagy....ha idősebb leszel rájössz h semmi pénzért nemakarsz majd ilyen lenni.

azért szeretik őt jobban, mert vagány. bever másoknak, balhézik, és mert más mint a többiek.

teis lehetsz más, és vagány, análkül h olyan legyél, mint ő.

2009. okt. 6. 15:52
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
igazából szerintem mindenhol ez van.nálunk is ez volt jött egy új csaj akkor rögtön mindenki arra kezdett el nyomulni.és ez egy csomószor igy volt.emlékszek volt egy csaj aki azért jött el a másik sulijából mert mindenki utálta stb. nálunkmeg vhogy ő volt a kedvenc:D de sztem az ilyen dolgokat lekell szarni(:
2009. okt. 6. 16:24
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
ordít rólad, hogy irigy vagy (:
2009. okt. 6. 18:28
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

bizonyos szinten minden ember irigy/féltékeny mikor mindenki egy bizonyos emberrel foglalkozik őt meg szarják le.

SZERINTEM

....

2009. okt. 6. 18:40
 10/14 anonim ***** válasza:
34%

én is hasonló helyzetben vagyok vagy voltam.csak én vagyok az új lány.7.-ben jöttem ide és most kezdtem a 8.-ot,szval 1.5 éve vagyok új osztályban.előttem is jött vagy 2 lány a suliba de velük nem igazán foglalkoztak, amikor jöttem akk meg minden fiú megnézett , nyomultak , haverkodtak.stb. az idősebbek mindig járni akartak velem , meg még most is van 3-4 fiú aki nyomul mint az állat. én nem értem egyaltalán miért van ez , mert semmi extra nincs bennem .annyival különbözöki a többi lánytól az osztályban h én nem sminkelem agyon magam, nem követem ezt a hülye emo stílust, nem hallgatm csak azt a zenét amit mások fogadnak el. szval én csak azt csinálom amit szeretek, erre azt mondták a fiúk h ezért szeretnek.én mindig jóba voltama fiúkkal, előző sulimban sok fiú haverom volt, és itt is én közvetlenül kezelem őket és ők azt mondják ezt szeretik, h én más vagyok mint a többi korombeli, a gondolkodásom viselkedésem felfogásom is más.nem balhézok, kitűnő tanuló vagyok , jó sportoló stb. ezért néhányan meg is utáltak..:S am meg a többi lány mind azt mondja h még ilyet nem láttak h a fiúk a hatásomra vagy a társaságomban ilyen normálisak lennének...ez a személyiségen múlik, h mit építesz fel magadnak,

de a kérdésedre visszatérve sztem neked nem a lány stílusa vagy külseje tetszik ha ennyira "fújjolod" , hanem az h a fiúk így futnak utána, velem is ez volt az elején h mind csak kikezdeni akart velem, de amikor jobban megismertek akk vagy barátként vagy többként kezelnek..ez személytől függ sztem

14/L (huhh...kész regényt írtam amint látom..:P bocs)

2009. okt. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!