Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék olyan, mint...

Hogyan lehetnék olyan, mint Regina George a Bajos Csajokból?

Figyelt kérdés
Hogyan hasonlíthatnék rá, külsőleg? Az is érdekelne, hogy hogyan lehetnék olyan magabiztos, mint ő, hogyan szerezhetnék akkora tekintélyt, mint ő. Most lettem gimis, szeretném, ha én is olyan menő lennék, mint ő. Köszönöm előre is a válaszokat! 15/L
2011. szept. 23. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
hát ez aztán egy érdekes kérdés....mit ne mondjak pff :D :D légy onmagad, és ne akarj valakire hasonlítani, egy csaj úgy is lehet szép ha magát adja, és nem egy flegmah ribanc! :D
2011. szept. 23. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Egyed te is azt a tömegnövelő csokit,mint ő:P
2011. szept. 23. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos a kérdésed:)) Hát szerintem ne akarj rá hasonlítani, mert őt mindenki utálta és ezért volt tekintélye... Inkább próbálj meg a legtöbb emberrel jó viszonyba kerülni, akkor lehet úgymond legszélesebb körben "lefedettséged" utána pedig 1-2 lánnyal szoros barátságot kötni és utána már lehettek ti a "menőő csajok":))
2011. szept. 23. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Valóban,őt mindenki utálta.

Egyébként meg üzleti,fizetős sulikban szoktak ilyen lányok lenni,sofőr hozza őket suliba,vagy 17 évesen már 8-10 millás autójuk van.

Egyszóval szüless újra egy milliomos családba a filmben ő is palotában lakott és gondosan kiválogatta,hogy csak sekélyes bólogatók vegyék körbe.

2011. szept. 23. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
hát oké külsőleg.. ő nem a mai divat cicababája.. kb. 7-8 évvel ezelőtt még nem nagyon volt divatban a csőgatya.. amúgy meg hát nézd meg hogy néz ki és utánozd le. rózsaszín cuccok.
2011. szept. 23. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!