Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen méretei lehetnek ennek...

Milyen méretei lehetnek ennek a csajnak? Tipped?

Figyelt kérdés

Képpel: [link]

Bocsi, nem az enyém a kép, itt volt linkelve egy régebbi kérdésnél, elmentettem a linket, de a kérdést nem találom, pedig ott le vannak írva.

Tippek?

2011. okt. 27. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Méretei?

Kb. 165-170 cm magas nő, 36-os/ S-es mérettel

Mell:85

derék:60

csípő:85

Szerintem szép, karcsú, sudár alakja van.

(én kicsit kövérebb vagyok: 88-65-88 kb. S-M ruhákat húzom, és csak 165 cm vagyok.

26L

2011. okt. 27. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Erre emlékszem, mert írtam a neki és sz@rt válaszolni...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

"Tortenetesen en epp 178 cm magas vagyok, mint te. A vallam kb 92-es (azert irom le, mert ez is fontos az aranyoknal, de sokan megfeledkeznek rola). A mellem a legszelesebb ponton 88-as, derekam 62-es, csipom 91-es, combom 50-es. "

De egyébként itt is szerepel a kép, ugyancsak ő írta:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2011. okt. 27. 14:55
 3/4 A kérdező kommentje:
.
2011. okt. 27. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Hu, köszi nagyon a válaszokat!!!

Ügyes vagy 2. válaszoló hogy beugrott neked es pont itt jártál. De szerintem írt neked. Úgy látom.

Igen, szerintem is olyan kecsesen vékony, tetszik nagyon nekem. Most fogyózok, én ezektől a méretektől távol vagyok, de a képet lementettem motivációnak, most jöttem rá, hogy a számokat is tudnom kellene. :S

2011. okt. 27. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!