Ha már 3 hónapja szedem az elevitet, lehetnek a baba méretei a 12. héten 13 hetesnek megfelelőek?
Persze, ez bőven belefér és semmi köze az elevithez :)
Nálunk volt hogy 3 héttel is nagyobbnak mérték, pedig nem szedtem elevitet.
Semmi köze az elevithez. Lesz még kisebb is, nagyobb is a babád, mint a pontos mensis hét szerinti. Aztán majd akkor születik meg, amikor ő akar :)
Jó babavárást!
az én babámat is egy hetesnél nagyobbnak mérte az orvos, pedig csak egy hónapja szedem az elevitet. Nem hiszem, hogy van összefüggés.
10 hetes pocis
Szia!
Nekem is ugyan azt mondták mint neked, hogy a 12. heti UH a legpontosabb. Ahhoz képest már 3 időpontom is volt a szülésre. :D Az elevit meg a baba méretei között nincs összefüggés, főleg nem ilyen idős korban. Azt szokták mondani, hogy a terhesvitamintól nagyobb babák születnek, de ez nem mindig igaz. Egyébként úgyis csak akkor lehet tudni pontosan, hogy mekkora a baba ha már megszületett, mert UH-n is jól el tudják őket mérni. Van olyan ismerősöm akinek egy kg-t tévedtek az UH-sok. Nekem 38. héten becsülték 3211g-ra, nem tudom mekkora lesz, de biztos nem lesz kicsi. Ha minden igaz én csütörtökön szülök, majd megírom mekkora lett a babóm. Én is szedtem elevitet, meg most szedek amikor eszembe jut, de már nem rendszeresen. Kidobni biztos nem fogom, maradt még pár szem, a szoptatás idejére is ajánlják, majd beszedem még.
Minden jót, ne hagyd, hogy bárki is ijesztgessen a terhességed alatt, mert az a legrosszabb! Nem kell mindent elhinni amit az UH-sok vagy a dokik mondanak. Amíg jól érzed magad és jól mozog a bébi addig nincs gond. :)
Kellemes baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!