Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehetnék olyan mint...

Hogy lehetnék olyan mint Miley Cryus?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Sehogy!!!Mert valószínűleg nincs olyan hangod!!!Szóval már nem vagy olyan!!

Vagy nincs annyi pénz a számládon!!Szóval ezzel megint nem vagy olyan mint ő!!Szóval sehogy!!!

De külsőre meg nem hiszem hogy ugyan akkora a melled,ugyan olyan magas vagy ugyan azokat a több 100 ezer forint értékű ruhákat tudnád hordani amiket Amerikából rendelsz!!

Szóval sehogy nem lehetsz ő!!

2010. nov. 3. 18:18
 2/8 A kérdező kommentje:
de milyen ruhákat és kiegészítőket vegyek?Annyira tetszik a stílusa, és olyan színesen öltözködik:)
2010. nov. 3. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok!!

Hát elég egyedin öltözködi csak nem tudom hogy az elegánsabb,a vidámabb,vagy arra az oldalára gondolsz amikor "szexis" ruhákat hord!!

Mert nem mind1:D

2010. nov. 3. 18:20
 4/8 A kérdező kommentje:
a vidámabb :)
2010. nov. 3. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:

akkor színes cuccok mondhatni piros,és színes felsők,karkötők(tudod egy kezeden 30db:D),farmer színű csőnadrág vagy színes a vonalú nadrágok!

Hát hirtelen nem jut több az eszembe róla pedig csípem a csajszit,tök jó a hangja,meg szép is....jó neki nekem csak hangom van de önbizalmam az csekély...de állítólag szép vagyok:D:D

Szóval színes cuccok tömkelege!!

2010. nov. 3. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

csak kattints a kicsi képekre...

2010. nov. 3. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
2010. nov. 7. 11:47
 8/8 anonim válasza:

Én is imádom őt.. de szerintem hülyeség egy sztárt így majmolni! Ugyse tudsz rá annyira hasonlítani.. hisz mindenkiből 1 van:D!

De ha ennyire vágyad!: -Növezdd meg a hajad! mindig göndörídsd óriás csavarókkal!

- öltözködj úgy mint ő..

- hordj minnél több kiegészítőt!...

2010. nov. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!