Hogy lehetnék olyan mint Miley Cryus?
Sehogy!!!Mert valószínűleg nincs olyan hangod!!!Szóval már nem vagy olyan!!
Vagy nincs annyi pénz a számládon!!Szóval ezzel megint nem vagy olyan mint ő!!Szóval sehogy!!!
De külsőre meg nem hiszem hogy ugyan akkora a melled,ugyan olyan magas vagy ugyan azokat a több 100 ezer forint értékű ruhákat tudnád hordani amiket Amerikából rendelsz!!
Szóval sehogy nem lehetsz ő!!
Első vagyok!!
Hát elég egyedin öltözködi csak nem tudom hogy az elegánsabb,a vidámabb,vagy arra az oldalára gondolsz amikor "szexis" ruhákat hord!!
Mert nem mind1:D
akkor színes cuccok mondhatni piros,és színes felsők,karkötők(tudod egy kezeden 30db:D),farmer színű csőnadrág vagy színes a vonalú nadrágok!
Hát hirtelen nem jut több az eszembe róla pedig csípem a csajszit,tök jó a hangja,meg szép is....jó neki nekem csak hangom van de önbizalmam az csekély...de állítólag szép vagyok:D:D
Szóval színes cuccok tömkelege!!
csak kattints a kicsi képekre...
Én is imádom őt.. de szerintem hülyeség egy sztárt így majmolni! Ugyse tudsz rá annyira hasonlítani.. hisz mindenkiből 1 van:D!
De ha ennyire vágyad!: -Növezdd meg a hajad! mindig göndörídsd óriás csavarókkal!
- öltözködj úgy mint ő..
- hordj minnél több kiegészítőt!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!