Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miley Cyrus hogy lett hires,...

Miley Cyrus hogy lett hires, én nem lehetnék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 13:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
csak szerencséje volt. és milyen érdekes (most nem miley-ra célzok) ha valaki megy az utcán és ronda akk az fúúúj de ronda de ha ugyanaz egy világsztár akkor de jóól néz ki
2009. okt. 4. 13:56
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
A fenéket volt szerencséje! Anyuci és apuci gazdag, tehát volt mibol lefizetni a médiát, hogy vegyék be szegény kis tehetségtelen lányukat... Miley Cyrus olyan gyorsan fog eltunni, mint amilyen gyorsan jott..
2009. okt. 4. 20:00
 3/17 anonim válasza:
100%
ez mondjuk nem igaz, mert lehet h sok pénze volt de nins rossz hangja és a kislányok szívébe olyan "jól"befurakodta magát hogy nem hagyják elmenni a poronndról még vagy 20évig..ismerem a helyzetet..a hugom cipőfűzőjétől a hajgumiján át a táskáig meg a tankönyve is ilyen..még a tapéta a falán meg a poszterek..UNDORÍTÓAN rózsaszín MINDEN nála..be se meek..
2009. okt. 4. 22:13
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Oké, én is tudom, hogy a kislányok mennyire odavannak ezekért a semmi tinisztárokért, de Miley Cyrus is felno egyszer és eltunik a sullyesztobe mert tehetéget nem lehet pénzen venni... Akkor már majd jon valami újabb hóbort, bele se merek gondolni! 2. válaszoló voltam.
2009. okt. 4. 22:23
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy Lindsay Lohan, Olsen ikrek is feltűnik néha...úgy ő sem fog eltűnni. szerintem a mi országunkból elég nehéz világhírnevet szerezni
2009. okt. 4. 23:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Miley Cyrust az apja nyomta be, mert ő híres Amerikában. Szóval úgy került ő be...pénz, kapcsolat útján.
2009. okt. 5. 11:55
 7/17 anonim ***** válasza:
16%
Egy ágy menetre jó lenne:D
2009. okt. 5. 16:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az apja híres színész és szerintem régen énekelt is.. Amúgy mostanság is megy rtl-en vagy tv2-n a sorozat amibe szerepel.. Meg az anyja is valami főmufti.. Szal ősök által.. :D
2009. okt. 5. 18:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sok szempontból kell különlegesnek lenni, megfelelni h vki sztár lehessen... és sztem miley maga miatt is és a szülei miatt is lett sztár. Hisz a szülei híresek(mert a híres szülők gyerekei könnyebben lesznek híresek, a pénzen kívűl!! mivel híres családba születnek), és van pénzük, de nemcsak a pénzen múlik h kiből lesz sztár.ahhoz kell adottság .. úgyh ne beszéljetek nekem a pénzről.. ha nincs adottság stb akkor nincs sztárság. ..amugy az utolsó előtti író egy ta pló. lányok kerüljétek el az ien p arasztokat.
2009. okt. 7. 01:39
 10/17 anonim ***** válasza:
azt még kihagytam h persze vannak akik lefizetik a górékat ..de sztem nem sokat érnek el vele..vannak kivételek de hosszú lenne leírni.
2009. okt. 7. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!