Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miley Cyrus hogy lett hires,...

Miley Cyrus hogy lett hires, én nem lehetnék?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 13:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ehh hát nem volt épp gazdag.. xD

Van olyan interjú ish meg hirek iish h Kis korában ki közösitették meg mielött hires lett wc-t pucolt

szval nem voltak vmi gazdagok ő csak Jelentkezett (nagyon beakart kerülni a hannah montanaba nem vették fel mert kicsi volt deh ő kitartóan járt a meg halgatásokra többször ish elment) am azt nem ish tudták akkor hogy Billy ray az apja.. szval nem épp ugy lett gezdak és nem úgy került be a hannah montanaba) am bocsi a helyes irásért)

2009. okt. 21. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Olvasd el a könyvét, abban részletesen leírja.

Bárki lehet híres, így te is.

Egyébként aki semmit nem tud egy témáról, az miért válaszol? Ez valami perverz élvezettel tölti el?

2010. máj. 2. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Az hülyeség, hogy valaki csak akkor lehet híres, ha tehetséges!Ott van pl.Katy Perry, neki állítólag "műhangja" van, úgy értem; már énekel helyette, ő meg csak tátog.Miley Cyrus-nak sincs égbekiáltó tehetsége.Csak simán felveszik az éneklését hangfelvételre és megmixelik.Egyébként - olyan alapon, hogy mindenki tehetséges valamiben (bár mint már előbb írtam, nem feltétlenül szükséges a tehetség) -, akárki lehet híres.
2010. máj. 8. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Hogy lett híres?

A válasz megtalálható a Miles to Go című könyvben =)

Te lehetnél e? Persze. Vannak kritériumok, ha világsztár akarsz lenni. Anyukád, apukád legyen gazdag, legyenek ismeretségeid a médiában, és a legjobb ha az USA-ban is van valamilyen kapcsolatod...tudod, csak Hollywood miatt. Sok sikert!

2010. máj. 24. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát igen , apuci meg anyuci támogatta és aki bekerül a Disney csatornába az világsztár lesz. Amúgy Mileyt annyira nem bírtam , de most hogy megmutatja a másik oldalát lásd a Can't be Tamed-nél kezdem kedvelni...
2010. jún. 8. 16:04
 16/17 anonim válasza:
Az apja egy sztár volt.. ez majdnem egyértelmű. Most olvasok róla egy könyvet és ő is fellépett vele a szinpadokon. Ennyi. ÉS sztem így lehetsz híres: Xfaktorba, megasztárba, csilla születikbe jelizel vagy a qqmagyar sorozatokba jelizel. Ezt tom ajánlani. JA megha vmelyik rokonod híres.
2010. aug. 31. 15:49
 17/17 anonim válasza:

Keress olyan dolgot, amiben tehetséged van, és játsz arra.

Én is ezt csinálom:)

Én pl. azért akarok híres lenni, hogy megtudjak élni a színészetből, mert ha ott nem vagy híres, mehetsz a süllyesztőbe.

De ez az én reszortom, te keress olyat, amiben jó vagy!

2011. jan. 7. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!