Miley Cyrus hogy lett hires, én nem lehetnék?
Ehh hát nem volt épp gazdag.. xD
Van olyan interjú ish meg hirek iish h Kis korában ki közösitették meg mielött hires lett wc-t pucolt
szval nem voltak vmi gazdagok ő csak Jelentkezett (nagyon beakart kerülni a hannah montanaba nem vették fel mert kicsi volt deh ő kitartóan járt a meg halgatásokra többször ish elment) am azt nem ish tudták akkor hogy Billy ray az apja.. szval nem épp ugy lett gezdak és nem úgy került be a hannah montanaba) am bocsi a helyes irásért)
Olvasd el a könyvét, abban részletesen leírja.
Bárki lehet híres, így te is.
Egyébként aki semmit nem tud egy témáról, az miért válaszol? Ez valami perverz élvezettel tölti el?
Hogy lett híres?
A válasz megtalálható a Miles to Go című könyvben =)
Te lehetnél e? Persze. Vannak kritériumok, ha világsztár akarsz lenni. Anyukád, apukád legyen gazdag, legyenek ismeretségeid a médiában, és a legjobb ha az USA-ban is van valamilyen kapcsolatod...tudod, csak Hollywood miatt. Sok sikert!
Keress olyan dolgot, amiben tehetséged van, és játsz arra.
Én is ezt csinálom:)
Én pl. azért akarok híres lenni, hogy megtudjak élni a színészetből, mert ha ott nem vagy híres, mehetsz a süllyesztőbe.
De ez az én reszortom, te keress olyat, amiben jó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!