Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Diszkóba milyen táskát viszel...

Diszkóba milyen táskát viszel magaddal?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz, a hétvégén ellátogatok egy ilyen helyre életemben először. Segítenél? Azt gondoltam, hogy nem bevásárlószatyorral állítasz be, de mégis mivel? :D Nagy/kis táska? Amíg táncolsz, ki vigyáz a kabátodra, táskádra, dolgaidra?

19/l

2013. ápr. 2. 22:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Vállon keresztbe átvethető pici táskákat szoktak vinni a nők, ezekből sokféle modell kapható, direkt party stílusúak. :)

Nekem is van, de én még ezt sem érzem elég biztonságosnak.

Úgy csinálom, mint a pasik: a zsebeimbe teszek mindent. :) Sok minden úgysem kell, a telefonom, a személyim, a lakcímkártyám, és a TB kártya minden eshetőségre, pár papírzsepi, és a pénzem (pénztárca nélkül, és csak annyi amennyit el akarok költeni, nem több).

Kabátot leadom a ruhatárba. Nem kell semmi nagy táska meg hasonlók, a legtöbb helyre úgysem vihetsz be piát, más mimás lenne nálad, amit cipelni kell? Anál több nem is kell, mint amit fent felsoroltam.

2013. ápr. 3. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!