Mit szokás felvenni diszkóba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Légyszi ne nézzetek nagyon hülyének a kérdés miatt, életemben egyszer sem voltam még diszkóban és nem nagyon tudom, hogy pontosan miben "illik" megjelenni, hogy ne nézzenek ki... White Angel, Deep, Cool, Retro, Kikötő jött szóba helyként. 21 vagyok(lány), 164 cm 50 kg, hosszú barna haj, szem, ha ez számít valamit. Tudnátok nekem esetleg ruhákat mutatni, hogy mit vehetnék fel, kiegészítőkkel együtt?
Előre is köszönöm a segítséget!
2012. okt. 18. 13:16
1/3 anonim válasza:
Szoktál azért közlekedni a városban, nem? Nézd meg a jó csajokat, hogy miben járnak és valami olyasmit vegyél fel. Így annyira nem tudsz melléfogni.
2/3 anonim válasza:
engem még motörhead pólóban se b@sztak ki :D
3/3 ívy1 válasza:
Lehet akár hasonlót persze mivel már nincs nyár,hosszabb legingset esetleg alá harisnyát, bokacsizmával és hozzá hasonló hosszúságú felsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!