Diszkóba milyen táskát viszel magaddal?
Ha minden igaz, a hétvégén ellátogatok egy ilyen helyre életemben először. Segítenél? Azt gondoltam, hogy nem bevásárlószatyorral állítasz be, de mégis mivel? :D Nagy/kis táska? Amíg táncolsz, ki vigyáz a kabátodra, táskádra, dolgaidra?
19/l
Én a kabátomat mindig ruhatárba adom... Ha nem lehet valamilyen okból akkor az asztalunkhoz, ahol többen vagyunk lerakom, és vagy van ott mindig valaki, vagy mi táncolunk a lehető legközelebb hozzá...
Táskát kis táskát szoktam vinni, relatív mi a kicsi :D Az enyém kicsinek tűnik, mégis van benne péntárca (sajna nagy méretű) papírzsepi, akár hajkefe, sminkcucc, kulcs, és a telefon :) a táskámnak ilyenkor lehetőleg hosszú vállpántja van, és keresztbe átvetem magamon. Természetesen sosem csúsztatom hátra így se a táskát, vagy kezem alatt van, vagy elöl, hogy rálássak.
Nem gáz táska nélkül menni, már ha a zsebedben elfér minden :) volt erre is példa: Zsepi, telefon, pénz... ennyi kell, viszont a pénzt egy valami pici pénztárcába kell tenni, simán a papírpénz tuti vizes lesz a zsebedben mert akaratlanul is izzadsz.
Pl én ilyet használtam:) [link]
Én egy fekete egyszerű pici hosszú pántos táskát szoktam vinni, ha bulizni megyek. A legfontosabbak beleférnek: kis pénztárca, kis igazolványtartó (csak a legfontosabb igazolványokkal megpakolva), zsepi, kistükör, ajakápoló, kulcs, telefon.
Mivel hosszú pántos átdobom a vállamon, de ügyelek rá, hogy ne csússzon hátra a fenekem felé, mert akkor kb. azt vennének ki belőle tánc közben amit csak akarnak. De ha olyanom van, akkor a pántot elrejtem a táskába (megoldható) és a kezembe van, miközben táncolok.
A kabátomat leszoktam adni a ruhatárba, a táska viszont mindig nálam van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!