Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Diszkóba milyen táskát viszel...

Diszkóba milyen táskát viszel magaddal?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz, a hétvégén ellátogatok egy ilyen helyre életemben először. Segítenél? Azt gondoltam, hogy nem bevásárlószatyorral állítasz be, de mégis mivel? :D Nagy/kis táska? Amíg táncolsz, ki vigyáz a kabátodra, táskádra, dolgaidra?

19/l

2013. ápr. 2. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
kis táska! a lehető legkevesebb értékkel.Ha van ruhatár akkor lerakom ha nincs akkor a vállamon átdobva hordom vagy a kezemben tartom!
2013. ápr. 2. 22:34
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ. nagyon ciki lesz, ha nem is viszek magammal táskát? max az autóban hagyom.
2013. ápr. 2. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ilyen kisebb fajta válltáskával járok általában bulizni, de azt is lerakom a ruhatárba, csak pénzt viszek magammal táncolni
2013. ápr. 2. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Fila hátitáska.
2013. ápr. 2. 23:22
 5/11 A kérdező kommentje:
gondolkoztam én is a filán, de mégis mivel tömjem tele? :)
2013. ápr. 2. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
nem gáz ha nem viszel semmitsem!! deogyis, a fila táska béna discdoba
2013. ápr. 3. 09:29
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os, nem érezted az iróniát, miközben a filásat olvastad? :D
2013. ápr. 3. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:
én a sajátomat beszoktam adni mindig a ruhatárba, barátnőm viszont soha nem meri (pedig soha nem volt negatív tapasztalatunk). én az ő kistatyójába begyömöszölöm a telefonom, egy kis pénzt, és esetleg zsepit ha neki nincs. na meg a ruhatári kulcsokat :)
2013. ápr. 3. 12:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a kabátomat mindig ruhatárba adom... Ha nem lehet valamilyen okból akkor az asztalunkhoz, ahol többen vagyunk lerakom, és vagy van ott mindig valaki, vagy mi táncolunk a lehető legközelebb hozzá...

Táskát kis táskát szoktam vinni, relatív mi a kicsi :D Az enyém kicsinek tűnik, mégis van benne péntárca (sajna nagy méretű) papírzsepi, akár hajkefe, sminkcucc, kulcs, és a telefon :) a táskámnak ilyenkor lehetőleg hosszú vállpántja van, és keresztbe átvetem magamon. Természetesen sosem csúsztatom hátra így se a táskát, vagy kezem alatt van, vagy elöl, hogy rálássak.

Nem gáz táska nélkül menni, már ha a zsebedben elfér minden :) volt erre is példa: Zsepi, telefon, pénz... ennyi kell, viszont a pénzt egy valami pici pénztárcába kell tenni, simán a papírpénz tuti vizes lesz a zsebedben mert akaratlanul is izzadsz.

Pl én ilyet használtam:) [link]

2013. ápr. 3. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Én egy fekete egyszerű pici hosszú pántos táskát szoktam vinni, ha bulizni megyek. A legfontosabbak beleférnek: kis pénztárca, kis igazolványtartó (csak a legfontosabb igazolványokkal megpakolva), zsepi, kistükör, ajakápoló, kulcs, telefon.

Mivel hosszú pántos átdobom a vállamon, de ügyelek rá, hogy ne csússzon hátra a fenekem felé, mert akkor kb. azt vennének ki belőle tánc közben amit csak akarnak. De ha olyanom van, akkor a pántot elrejtem a táskába (megoldható) és a kezembe van, miközben táncolok.

A kabátomat leszoktam adni a ruhatárba, a táska viszont mindig nálam van!

2013. ápr. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!