Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány bikinit viszel magaddal...

Hány bikinit viszel magaddal nyaralásra?

Figyelt kérdés

Én szinte minden évben új bikinit veszek, mert egy nyár alatt borzalmasan megnyúlnak.

Tavaly voltunk nyaralni és volt olyan lány, aki az 1 hét alatt 3 bikiniben felváltva parádézott a strandon, én meg igénytelennek éreztem magam 1 héten át reggeltől estig mindig ugyanabban, hiába mostam ki minden nap. Csakhogy nincs erre 20 ezer forintom, hogy évente két szettet is vegyek.

2012. máj. 1. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
20ezer? Pár ezerből kijön 2 darab..
2012. máj. 1. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 2 bikinit viszek magammal. Kínaiban veszem pár ezerért őket. Idén is veszek egy újabbat de a tavalyit is hordani fogom, mert még jó állapotban van.
2012. máj. 1. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van tavalyról. 600-600 forintért vettem a felsőt és alós kínaiban. Mondjuk nekem nagy szerencsém volt azért :D de pár ezer FTból kijön egy új bikini.
2012. máj. 1. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
*alsót
2012. máj. 1. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:

én kettőt viszek:)

1-et, amit azon az éven veszek és még egyet, ami a múlt évről maradt meg.

amúgy én a Tesco-ban veszem:)

2012. máj. 1. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én kínaiban soha nem találtam olyat, ami igazán tetszett volna. Calzedoniában vettem inkább jó drágán, de ugyanúgy kitágultak, szóval lehet megpróbálok máshol.
2012. máj. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!