Lányok! Miben szoktatok diszkóba menni?
"lehet, hogy jól néz ki"
Már megbocsáss, de mi nézhet ki jól ebben? 1000 lányból 999-nek ilyen a megjelenése! Tök unalmas.
Ja, és nőietlen!
milyen diszkó? hány éves vagy?
sztem nem túl nőies... persze az összhatás attól még lehet az, de önmagában, inkább utcai viselet mint bulis. az a lényeg h buliba olyna dolgokat is felvehetsz amit hétköznap nem szoktál és jobban kihangsúlyozzák a nőiességéedet, alakodat, ízlésedet. :) feltéve h hódítani akarsz és nem csak táncolni egyet
szóval sztem ami bulis viselet az valami miniruha v szoknya felsővel, harisnya v leggings, magassarkú cipővel. a ruha v felső meg nem túl hétköznapi, hanem esetleg csillogós, v vállnélküli. v pl a leggings lehet különlegesebb, ha úgy gondolod jól áll.
én mindig másban megyek de legutóbb egy bőrhatású leggingsben (olyan fajta, ami elől bőr, hátul meg sima anyag) + egyszerűbb fekete hosszított felsőben + fekete magassarkú csizmában voltam.
én hétvégén ilyen félvállas/denevérujjúban leszek,legginssel.
Valami kivágott felsőt javaslok a farmerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!