Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Miben szoktatok...

Lányok! Miben szoktatok diszkóba menni?

Figyelt kérdés
Farmer + fehér póló, jó?
2013. jan. 15. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Diszkó és diszkó között is van különbség, ez a kombináció amit írtál lehet, hogy jól néz ki, de lehet, hogy slampos, képpel többre mennénk.
2013. jan. 15. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Farmer + fehér pólóban még a boltig sem mennék el annyira unalmas. Bár diszkóba nem járok, szóval azt nem tudom ott mi a szokás.
2013. jan. 15. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
10%

"lehet, hogy jól néz ki"

Már megbocsáss, de mi nézhet ki jól ebben? 1000 lányból 999-nek ilyen a megjelenése! Tök unalmas.

Ja, és nőietlen!

2013. jan. 15. 18:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor mit vegyek fel farmerhez?
2013. jan. 15. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy bomba alakja van és ilyen egyszerű összeállításban is magára vonná a figyelmet. (+smink, haj, magassarkú, kiegészítők)
2013. jan. 15. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

milyen diszkó? hány éves vagy?

sztem nem túl nőies... persze az összhatás attól még lehet az, de önmagában, inkább utcai viselet mint bulis. az a lényeg h buliba olyna dolgokat is felvehetsz amit hétköznap nem szoktál és jobban kihangsúlyozzák a nőiességéedet, alakodat, ízlésedet. :) feltéve h hódítani akarsz és nem csak táncolni egyet

szóval sztem ami bulis viselet az valami miniruha v szoknya felsővel, harisnya v leggings, magassarkú cipővel. a ruha v felső meg nem túl hétköznapi, hanem esetleg csillogós, v vállnélküli. v pl a leggings lehet különlegesebb, ha úgy gondolod jól áll.

én mindig másban megyek de legutóbb egy bőrhatású leggingsben (olyan fajta, ami elől bőr, hátul meg sima anyag) + egyszerűbb fekete hosszított felsőben + fekete magassarkú csizmában voltam.

2013. jan. 19. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

én hétvégén ilyen félvállas/denevérujjúban leszek,legginssel.

Valami kivágott felsőt javaslok a farmerhez.

2013. febr. 13. 16:14
 8/10 ívy1 ***** válasza:
69%
Bár nem diszkóba megyek de ez is zenés hely lesz,fényes leggings boka cipő a felsőt még nem választottam ki.
2013. febr. 13. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Én egy magasderekú szoknyában és egy királykék felsőben mentem, amikor a legutóbb voltam, plusz egy fekete magassarkúban. Amúgy a farmer+fehér póló is lehet jó, ha mondjuk a póló kivágott, a farmer sötétkék, csőszárú, hozzá egy nude magassarkú, arany színű ékszerekkel..
2013. ápr. 7. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Én általában szoknyában szoktam menni, térd fölött pár centivel végződőben :) Pl. szerintem valami ilyesmi jól mutatna: [link]

Ha hosszúnadrágot szeretnél, akkor pedig ilyesmi összeállítást javasolnék: [link]

[link]

[link]

vagy: [link]

2013. jún. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!