Többnyire sehogy, szerintem suliba épp olyan fölösleges, mintha otthonra festeném ki magamat. Esetleg ha suli után találkozom a párommal, viszek szemfestéket, szemceruzát meg szájfényt, és az utolsó óra után kifestem magam.
2009. szept. 20. 16:58
13/23 anonim válasza:
korrektor, alapozó, púder, szemhélypúder(fekete), szemhélytus(fekete), szempillaspirál(fekete de volt lila is), pirosító, szemöldökceruza(színes).
16/L
2009. szept. 20. 17:42
14/23 anonim válasza:
Jézusom, szemhély... :D Talán szemhéj, nem?
2009. szept. 20. 19:55
15/23 anonim válasza:
alapozó, púder, rózsaszín pirosító, fekete tus, szempillaspirál, és a szemöldökömet megerősítem egy kis szürke porral :)
16/L
2009. szept. 20. 21:23
16/23 anonim válasza:
Szia!
Én sehogy...örülök hogy reggel fel tudok kelni:)nem akarok egész nap azon izélni hogy hu na vajon nem kenődöt e szét, még a szememet sem dörzsölhetném meg ááászerintem suliba ez csak pocsékolás...nem divatbemutatóra megyek, hanem tanulni...mondjuk én egyetemista vagyok..mikor fiatalabb voltam néha néha kifestettem, csak h probálgassam, sztem semmiképp se mindig ugyanolyanra , mert akkor pont olyan unalmas lesz mintha semmit nem kennél fel..
2009. szept. 27. 11:33
17/23 anonim válasza:
Ajakápoló max. :D mert állitólag smink nélkül is szép vagyok :)igy semmi hasznát nem érzem,h kifessem magam,max.ha nagyon fontos esemény van ;):)
2009. okt. 29. 14:35
18/23 anonim válasza:
Én is így vagyok mint az előző válaszoló :)
Nem fogok azon izélni,hogy elkenődött-e..és utána meg vehetem elő a tükröcskét...
Nekem azt mondják,hogy smink nélkül is szép vagyok...Nekem ilyen problémám nincs:)
2009. nov. 6. 15:38
19/23 anonim válasza:
alapozót,nem mindig de pirosító, szempillaspirál, halványbarna szemöldökceruza és kb ennyi de ezek alap
2009. nov. 13. 20:57
20/23 anonim válasza:
szerintem suliba nem nagyon kell smink. én csak szemceka, spirál, labello, meg néha alapozó, esetleg szájfény. a durvább smink majd bulikra :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!