Mi a véleményetek arról, ha egy fiatal lánynak több mint 20 parfümje van? Ez valami betegség, vagy mánia?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 02:02
11/14 anonim válasza:
Irigyelném, mert nekem is több olyan illat van, ami kéne, de nincs rá pénzem. xD Főleg, hogy ilyen téren drága az ízlésem. :S
Nagyon nem érdekelne igazából, kinek mi. :D Bár jobb szeretem a "védjegyillatokat", szóval ha egy adott illatot tudok valakihez kötni, ennyi mellett ez esélytelen, de még fiatal, biztos keresi magát, aztán vagy megtalálja azt az 1-2 bevált illatot, vagy nem.
Bár ha nagy dózisban, napi 5-ször magára is fújja, na az zavar. Utálom, amikor valaki nem tartja be a "max. karnyújtásnyira érjen az illat" etikettet. :D
12/14 anonim válasza:
Én is könyveket meg DVD-ket gyűjtök. :D
13/14 anonim válasza:
Az, hogy szereti az illatokat, szereti változtatni azokat és hogy parfümöt gyűjt. Esetleg szülinapra, egyéb ünnepre ezt kér ill. kap, mert tudják, ezt szereti.
14/14 anonim válasza:
Semmi különös nincs ebben, nekem több mint 30 parfümöm van, ebből csak kettőt vettem én, a többit mind kaptam, karácsonyra, szülinapra, névnapra, húsvétra, nőnapra.. stb. és az évek alatt összegyűltek, nem győzöm elhasználni őket. Az idén már megmondtam mindenkinek, hogy csak parfümöt ne vegyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!