Pánik betegség ne tovább ja! F/18?
Sziasztok , Tanácsokat kérnék mindenkitől aki pánik betegségből valahogyan sikerült kigyógyulnia !...
Nekem már lassan 1 éve tart folyamatosan veszek be gyogyszert (frontin 0,25,+Yarocen 15mg+Concor 5mg)
Már lassan 6hónapja szedem a gyogyszert és semmi a világon semmit nem hat ... már próbáltunk többet is de 1ik se akar beválni. Mindenapi szorongásban éllek, Próbálom magamat nyugtatni de nem megy,Utcára nem merek ki menni , ha ki is megyek max 5hónapba 1x akkor is azért mert valami nagyon fontos dolog, de általábba mikor ki megyek akkor is rám jön ez úgy nevezett halál félelem !
Elkezd gyorsan verni a szivem , ugy érzem meghalok mindenkitől segitséget kérek , és elkezdek sülyedni lefele a testem még itt van de ugy érzem hogy belülről sülyedek lefele a sötétségbe és egyre hidegebb van lent ,
Már fogalmam sincen hogy micsináljak magammal,Hallotam olyanról is hogy ezt még ki lehet nőni mert fiatal vagyok , de halottam olyanról is hogy ez nem fog el múlni soha , Nekem már elegem van ebből az egész dologból,Mindennap evvel kell , hogy éljek ha akarok ha nem ... :( :(
Várom a tisztelt kommentárokat mindenkitől .. :)
Egy pánikbetegseben szenvedő fiu (F/18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!