Baj van velem? (Lent)
Nem tudom hogy kezdjek neki, nem szeretem a gondjaimról beszélni. Megvan mindenem ami kell van családom bár a szüleim elváltak és a mamámnál élünk,nincs tartós betegség a családban, vannak barátaim, nem élünk rosszul. Mégis régóta sokszor hirtelen elszomorodom minden ok nélkül nem érdekel semmi, néha úgy érzem jobb lenne nem itt lenni, nem élni..
Nem tudom miért. Baj van velem?
Nem szeretsz a gondjaidról beszélni. Hm... oké, hogy elégedett vagy a családoddal, barátaiddal és szereted őket...
De, elgondolkoztál már azon, mit akarsz úgy igazán? Amit mindig is akartál?
Nincs semmi baj veled, csak talán nem veszel észre valamit. Valamit Önmagadban. Valamit mélyen elrejtettél, valamit talán amit szeretnél, és úgy gondolod, hogy nem lehetséges... van valami oka a szomorúságnak, méghozzá talán azért lehet mert mégsem vagy olyan elégedett...
Maradj egy kicsit egyedül, és engedj a szomorúságnak.
ne utasítsd el, éld át a szomorúságot. Add ki magadból. És a szomorúságod mesélni fog... meg fogod érteni, miért vagy szomorú, és rá fogsz jönni, mit akarsz, és mit kell tenned... És ha rájössz, úgy engedheted el a szomorúságot, hogy teszel is azért, amit akarsz, hogy boldog légy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!