Pánik betegség ne tovább ja! F/18?
Sziasztok , Tanácsokat kérnék mindenkitől aki pánik betegségből valahogyan sikerült kigyógyulnia !...
Nekem már lassan 1 éve tart folyamatosan veszek be gyogyszert (frontin 0,25,+Yarocen 15mg+Concor 5mg)
Már lassan 6hónapja szedem a gyogyszert és semmi a világon semmit nem hat ... már próbáltunk többet is de 1ik se akar beválni. Mindenapi szorongásban éllek, Próbálom magamat nyugtatni de nem megy,Utcára nem merek ki menni , ha ki is megyek max 5hónapba 1x akkor is azért mert valami nagyon fontos dolog, de általábba mikor ki megyek akkor is rám jön ez úgy nevezett halál félelem !
Elkezd gyorsan verni a szivem , ugy érzem meghalok mindenkitől segitséget kérek , és elkezdek sülyedni lefele a testem még itt van de ugy érzem hogy belülről sülyedek lefele a sötétségbe és egyre hidegebb van lent ,
Már fogalmam sincen hogy micsináljak magammal,Hallotam olyanról is hogy ezt még ki lehet nőni mert fiatal vagyok , de halottam olyanról is hogy ez nem fog el múlni soha , Nekem már elegem van ebből az egész dologból,Mindennap evvel kell , hogy éljek ha akarok ha nem ... :( :(
Várom a tisztelt kommentárokat mindenkitől .. :)
Egy pánikbetegseben szenvedő fiu (F/18)
Nincs olyan, aki esetleg elkísérne, mikor kimész az utcára? Nekem sokat segített. Vagy felhívhatsz valakit telefonon, hogy elterelje a gondolataidat. Egyébként mit csinálsz úgy általában: tanulsz, dolgozol, hogyan látod el magad?
Gondold végig, hogy mi történhet veled, ha tényleg rosszul lennél az utcán.
Tényleg jó volna felkeresned egy pszichológust, erőt venni magadon és elmenni hozzá. Emlékszem, mikor mentem hozzá, az út odáig maga volt a rémálom. De túléltem! :)És utána már sokkal jobb volt.
Amit még szeretnék tanácsolni, hogy gondold végig magadban őszintén(!) mitől is félsz valójából. Mi okozza a szorongást. Mit "szimbolizálhat" ez a félelem.
És keress valami olyan elfoglaltságot, amiben fel tudsz oldódni. Ja, és feküdj le időben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!