Miért van ez? Elégé fiatal vagyok és nagyon magas, túl magas, ez lehet valami betegség? Vagy mi okozza?
a családomban se voltak (vannak) magas emberek a legmagasabb ember az távoli rokon és 185 cm
14 éves vagyok és 189 cm...mekkora leszek?1 év alatt nőttem 10cm-ert,eleinte tetszett hogy magas vagyok de ez nem sok kicsit?és mi okozhatja ha nem családi örökség
tudom hogy nem jó témába írtam de mindenki tudja hogy a többi témát olvassa 1-2 ember és azok se mind 100-asok
Mekkora mázlist vagy!
MInden nőt megkaphatsz ember, örülj neki! Ezt úgy mondom, hogy nálunk meg alacsonyak az ősök és a felmenők, így én sem lettem 166cm-nél magasabb sajnos és hát a kutyának sem kellek. :/
Hát ez még nem abnormális ne aggódj:)
Van egyébként olyan betegség, hogy a növekedési hormonból túl sok van és 30évesen is nő az ember.De az iszonyat ritka.Neked biztos nincs ilyen bajod :)
ilyen idősen kb én is ilyen magas voltam, most 200 cm vagyok, szerintem tovább te sem nagyon fogsz nőni :D
19 f
Ha fiú vagy, akkor szerintem ez még egyáltalán nem olyan extrém kategória. Lehet, hogy korán fejlődtél, és itt megállsz, már egyáltalán nem fogsz nőni. De ha nősz is még 10-15 cm-t, az még mindig nem orvosi eset, a kosarasoknál például az átlagmagasság(!) 202-203 cm. ;)
Ha lány vagy, akkor azért durva. :D
Robert Wadlow 8 évesen volt ekkora. :)
Amúgy ez még nem betegség kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!