Miért van ez? Elégé fiatal vagyok és nagyon magas, túl magas, ez lehet valami betegség? Vagy mi okozza?
a családomban se voltak (vannak) magas emberek a legmagasabb ember az távoli rokon és 185 cm
14 éves vagyok és 189 cm...mekkora leszek?1 év alatt nőttem 10cm-ert,eleinte tetszett hogy magas vagyok de ez nem sok kicsit?és mi okozhatja ha nem családi örökség
tudom hogy nem jó témába írtam de mindenki tudja hogy a többi témát olvassa 1-2 ember és azok se mind 100-asok
Tudok olyan fiúról, aki szintén nagyon gyorsan nőtt, rengeteget (2m körülire), szintén úgy volt, hogy a család többi tagja normál méretű volt. A srác 17 évesen meghalt, mert a szíve nem bírta a rohamos növekedést...
(Nem ismertem, csak az öccsét, ő mesélte.)
Nem riogatásnak szántam, csak mivel azt írod, felmenők közül nem jellemző senkire, nem árt odafigyelni...
11. nem hiszem el hogy azt nem bírta el a szíve hogy 15-16 évesen 2 méterre nőtt...ezért ilyeneket nem veszek be..sztem annak a srácnak volt valami más baja is...
akkor Robert Wadlow szive elbírta a 190 cm-ert 8 évesen?nem baromságot kértem...az lehet hogy meghalt a srác de biztos volt vmi baja a szivével amit nem vettek észre és a növekedésre fogták
Várj még néhány évet... vagy várd meg, amíg két méter fölé nősz, akkor érdemes lesz kivizsgáltatnod magad.
Egyébként a magasság nem hátrány, hanem előny, majdnem minden téren. Ezt majd még meglátod.
Wadlow betegségtől volt akkora, annak a velejárója a szívproblémák, amit ott le is írtak. Valszeg ott is ez volt.
Senki nem mondta, hogy te is beteg vagy, csak leírtam.
( Wadlow is jó sokáig élt amúgy...22 évig...)
Jelentkezz a kosárcsapatba! :)
Az iskolaorvonak észre kell vennie kell, ha valami nem stimmelne veled. (évente írják a testmagasságot, ha jól tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!