Hogyan sminkeljek?
Kék a szemem és vékony az arcom, hosszú szőkésbarna hajam van és nem tudom hogy sminkeljem magam. Ötlet?
Vidiket is küldhettek :)
ez már jobb, de azt kell mondanom, hogy a képet elnézve, kicsit NAGYON vastag combod van!! :O
vagy mutass egy egész testes képet,,, talán van még esélyed... ://
Irtó csúnyák a képek. Amúgy csak megjegyzem, hogy itt bunkó te voltál, nem a válaszolók.
Idézem:"Amatőrök? Nem mondod komolyan...Miért te ki vagy?"
A "Miért, te ki vagy?" kijelentésed nem csak bunkó, de nagyképű is. Pedig nincs mire nagyképűnek lenned....
A másik:"Köszi a képeket, de nem én húztam ki. Miért rossz?"
Előtte meg azt írtad, hogy neked kellett megcsinálnod a sminked, utána meg azt írod a tusvonalra, hogy nem te húztad ki...Idézem :"amatőr modell vagyok, ezért magamnak kell sminkelnem."
Amúgy meg, akit lebunkóztál, az így kezdte a mondandóját: "Nem bántásként írom..." Csak a számodra fájdalmas igazságot írta. Itt egy bunkó ember volt, és az te vagy. Mondd csak, miért találsz ki olyanokat, hogy te bármilyen ügynökségnek is kellenél? Hazudozol össze-vissza. Tiszta szégyen...:D
Köszönöm minden kedves kommentelőnek a válaszokat és vélemény nyilvánításokat :)
Sajnálom ha bunkó voltam, esetleg sértő.
Ami a sminkemet illeti, nem én sminkeltem mindig.
A tusvonalat a fotósom csinálta, más sminket meg én.
Sajnálom ha félreérthetően írtam.
Ami a kritikát illeti köszönöm, de a kérdést nem azért írtam ki hogy véleményt adjatok rólam, hanem arról hogy hogyan sminkeljek.
Ami a hazudásomat illeti....nem hazudtam :) Tényleg jelentkeztem egy modellcégnek és felvettek, mondván(megpróbálom szó szerint idézni):"Nagyon sok mindent lehetne még rajtad javítani, de látjuk benned a lehetőséget.Gyönyörű arccsontozatod van, nem beszélve a hajadról és ezt ki kell használni"...Betettek egy olyan "programba" ahol alakformálásra és egyéb szépítkezésekre küldenek és fizetik is. Szóval a lényeg az, hogy nem akarok/akartam konfliktusba keveredni senkivel :)
Nagyon sok minden
Tényleg felvettek.. az tök jó!!! :)) Akkor végül is melyik képeket küldted be?? És melyik ügynökséghez vettek fel(csak mert én is szeretnék jelentkezni!)
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!