Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiú vagyok és szeretnék...

Fiú vagyok és szeretnék magamnak műkörmöt csináltatni a nyáriszünetre. Milyet csináltassak magamnak?

Figyelt kérdés
Annyi félét lehet már látni, de melyik a tartósabb és szebb?
2008. jún. 10. 09:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem válaszol a kérdező? mond már meg nekünk miért kell műköröm
2009. júl. 10. 00:19
 32/42 anonim ***** válasza:
76%
öcsi én csinálnék neked oylan műkörmöt a kedven Stihl fűrészemmel h karod se maradna te beteg szenny
2009. aug. 7. 22:49
 33/42 anonim ***** válasza:
63%
és ezt a kérdést mindenki komolyan vette? én meg voltam róla győződve, h ez csak poén lehet. manapság már tényleg csináltatnak maguknak műkörmöt a "fiúk"?
2009. aug. 16. 09:25
 34/42 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos igen, a metroszexuálisaknak nagyon bejön. (Metroszexuális = Úgy csinál, öltözködik, mint ha meleg lenne, de elvileg nem az.)
2009. aug. 17. 09:54
 35/42 anonim ***** válasza:
60%
Metroszexuális=Tudja, hogy b*zi, csak mégsem akarja beismerni.
2009. aug. 25. 22:07
 36/42 anonim válasza:
80%

én egyetértek a 2008-06-10 13:33-al...

szerintem az olyan gáz ha 1 pasi ilyet csinál...de azért elég durván fejezte ki magát az illető..de tény h a testeddel azt teszel amit akarsz.:D(légyszi ne pontozz le ezért...:D)

16/L

2009. aug. 26. 19:02
 37/42 anonim válasza:
70%
Az a baja, hogy állandóan rágja. Nekem van egy speciális szerszámom a gyógyítására, amit úgy hívnak, hogy kombinált fogó. Egy-két csavarás, egy erős rántás és már nincs is mit rágni.
2010. márc. 18. 10:42
 38/42 anonim ***** válasza:
67%
OMÁJGÁD:D póthajat nemakarsz búza virágom?(L)
2010. ápr. 16. 20:10
 39/42 anonim válasza:
0%

Megint csalódtam bennetek... Hihetetlen. Hogy mondhattok olyat h fejlövés? meg stb... kultúra emberek. Szerintem ez az oldal nem azért van hogy baszogassuk a kérdezőket, meg lehordjuk őket a sárga földig, hanem hogy érdemben tudjunk válaszolni nekik. Csodálkozol hogy nem válaszolt vissza a kérdező? Hát én se tenném... IQhajcsár. És igen, lepontozlak. Engem is lehet, nagyon nemérdekel. Kicsit elgondolkodhatnátok már azon, hogy nem kell mindjárt támadni. Felnőtt emberek vagytok,könyörgöm... Gratulálok nektek, látatlanba,gépen keresztül már agyonvertétek volna.

bocs az offért

Pitymag

2010. máj. 15. 22:01
 40/42 anonim válasza:

Én csak ennyit mondok erre: MIÉRT?????!!!!!

Emberek! Hova süllyedtek? Miért kell mindenből a mű? Mű haj, mű köröm, mű mell, mű s*gg. Gondolom anyuci és apuci mindent finanszíroz. Ez kell az embereknek.. Szégyen, hogy ez lett a társadalom elvárása. Nem kell mindennek műnek lennie ahhoz, hogy igényes és ápolt legyen az ember. Örülök, hogy az én környezetemben még vannak 'valódi' és értelmes emberek, akik nem csinálnak magukból Barbie-t és Kent.

Neked, Kedves kérdező pedig csak gratulálni tudok.

2012. jan. 23. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!