Ballagásra sminket sminkessel csináltassak?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy nem nagyon tudok sminkelni, meg sminkem se sok és mindjárt itt a ballagás! Mi legyen??2011. máj. 20. 11:56
1/7 anonim válasza:
én biztos nem mennék sminkeshez (ahogy nem is mentem amikor ballagtam) ha magadat nem tudod kisminkelni akkor kérd meg az egyik barátnőd, biztos van olyan aki tud segíteni!
2/7 anonim válasza:
ha van annyi felesleges pénzed akor miért ne? csak valami visszafogottabb sminket csináltass.
3/7 anonim válasza:
szerintem teljesen felesleges. Én se voltam. Ráadásul még ha lettem volna is átkoztam volna magam, mert így is volt sok sírás, amitől lefolyik a fele
4/7 anonim válasza:
én kb annyit csináltam, h fekete szemceruza, szempillaspirál, estelg egy kis szájfény. Nem az a lényeg ott h 10000 Ft-os frizurád és sminked legyen.
5/7 anonim válasza:
Ha nincs olyan, aki ki tudna sminkelni (anyukád, barátnő, simerős), akkor szerintem elmehetsz, csak ne csináltass erős sminket. Én is most ballagtam gimiből és én se tudok sminkelni, nagy szerencse h anyukám huga kozmetikus
6/7 anonim válasza:
Szia!:)
Szerintem ne csináltass.Van hogy elrontják,és nagyon drága!:/ Kérj meg valakit,vagy ha budapesti vagy és gondolod én szivesen kisminkellek cuccom is van hozzá..:D
(nemvagyok profi,de nem egy embert sminkeltem ki már nagyon szépen,szóval béna sem vagyok..:D)
ha nem találsz mást:D
7/7 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm szépen a válaszokat! Nem vagyok budapesti, sajnos, de köszi az ajánlatot! :)
2011. máj. 20. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!