Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ballagásra sminket sminkessel...

Ballagásra sminket sminkessel csináltassak?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy nem nagyon tudok sminkelni, meg sminkem se sok és mindjárt itt a ballagás! Mi legyen??
2011. máj. 20. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
én biztos nem mennék sminkeshez (ahogy nem is mentem amikor ballagtam) ha magadat nem tudod kisminkelni akkor kérd meg az egyik barátnőd, biztos van olyan aki tud segíteni!
2011. máj. 20. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
ha van annyi felesleges pénzed akor miért ne? csak valami visszafogottabb sminket csináltass.
2011. máj. 20. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen felesleges. Én se voltam. Ráadásul még ha lettem volna is átkoztam volna magam, mert így is volt sok sírás, amitől lefolyik a fele
2011. máj. 20. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
én kb annyit csináltam, h fekete szemceruza, szempillaspirál, estelg egy kis szájfény. Nem az a lényeg ott h 10000 Ft-os frizurád és sminked legyen.
2011. máj. 20. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs olyan, aki ki tudna sminkelni (anyukád, barátnő, simerős), akkor szerintem elmehetsz, csak ne csináltass erős sminket. Én is most ballagtam gimiből és én se tudok sminkelni, nagy szerencse h anyukám huga kozmetikus
2011. máj. 20. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Szia!:)

Szerintem ne csináltass.Van hogy elrontják,és nagyon drága!:/ Kérj meg valakit,vagy ha budapesti vagy és gondolod én szivesen kisminkellek cuccom is van hozzá..:D

(nemvagyok profi,de nem egy embert sminkeltem ki már nagyon szépen,szóval béna sem vagyok..:D)

ha nem találsz mást:D

2011. máj. 20. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm szépen a válaszokat! Nem vagyok budapesti, sajnos, de köszi az ajánlatot! :)
2011. máj. 20. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!